Alina Botea toamna-iarna 2011-2012

Ultima colectie semnata de tanarul designer roman Alina Botea a fost prezentata in cadrul Berlin Fashion Week 2011, in fata a peste 500 de invitati si a presei de specialitate. Alaturi de nume cunoscute la nivel mondial cum sunt A.F. Vandevorst, Escada sau Guess, designerul si-a prezentat propunerile pentru toamna-iarna 2011-2012.

Pentru Alina Botea iarna rimeaza cu rozul, argintiul si verdele trasate in linii unduitoare, curate si stralucitoare, imprimeuri digitale, floral-geometrizate, capturate in tesaturi din matase naturala ce se concretizeaza in piese vestimentare eliberate de volume.

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Colectia Alinei Botea a fost accesorizata de bijuteriile create de Jennifer Delplanque si de colectia de incaltaminte a Angelei Vasiliu pentru toamna-iarna 2011-2012. Angela Vasiliu si-a trimis pe podiumul de la Berlin propunerile pentru toamna-iarna in tonuri pastelate, amintind ca forma de incaltamintea anilor ’70.

Citeste si:  Ce ne enerveaza la garderoba de tranzitie, primavara

Ceea ce caracterizeaza aceasta colectie este modul in care cromatica este pusa in valoare de linia croiului si sustinuta de prezenta elementelor decorative, dar si o anumita rigoare geometrica specifica de altfel designerului Alina Botea.

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Ea se adreseaza unei femei educate, rafinate, careia ii place sa se exprime si prin intermediul vestimentatiei. Tinutele Alina Botea urmeaza o linie eleganta, minimalista, transpusa in unicate si serie foarte mica, ele conturand atentia deosebita si cat mai personalizata a relatiei designerului cu clientii.

Citeste si:  Un cadou sexy de Valentine’s Day

Alina Botea sustine in continuare ideea de la baza conceptului ei de design, afirmand ca in ziua de astazi confortul este cel mai dorit lucru de catre toata lumea. Hainele pe care la imbracam trebuie sa ne asigure senzatia de comod, de acasa. Inducand o stare de bine, homewear-ul devenind o dorinta

fotopermanenta.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Despre Alina Botea

Alina Botea este absolventa a Universitatii de Arta si Design Cluj-Napoca, sectia Design Vestimentar. Castigătoare a catorva premii importante la ZIM si „Levintza prezinta”, Alina si-a prezentat colectiile in cadrul Romanian Fashion Week, dar si la Balul Operei din Cluj, Gala UAD Cluj ori in cadrul festivalului de film TIFF in fata unei asistente internationale pretentioase.

Citeste si:  Poarta turcoaz

Cele doua brand-uri ale ei, Portrait by Alina Botea si Alina Botea, se vand in magazine cunoscute din Bucuresti, Constanta si Cluj sau direct la showroom-ul ei din Cluj-Napoca. Linia de lux Alina Botea este linia pe care designerul isi consolideaza in fiecare sezon imaginea.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.