Anca Ciataras – Cruise 2008

Marea este principala sursa de inspiratie a colectiei, ansamblurile vestimentare din tul, voal, satin sunt desprinse din lumea infinita a adancurilor acvatice care fascineaza prin culoare, forma si volum, astfel integrand armonios fiinta umana in mediu.

Colectia prezinta, intr-un cadru modern, elemente specifice anilor ’70 cum sunt formele trapezoidale, la pantaloni, topuri si rochii, imbinate cu elemente romantice ale anilor ’80, ansambluri teatrale, care se regasesc in special la costumele realizate din tul sau satin.

Citeste si:  Tendinte pentru primavara-vara 2009 de la Tarafashion.ro

Se propune un sezon cald, plin de culoare in accente puternice de albastru ultramarin, orange, violet, ciclam, griuri colorate, nelipsind combinatia alb-negru potrivita pentru o colectie de croaziera.

Colectia se caracterizeaza prin volumetrie si transparenta, aducand in prim plan tinute vestimentare cu un profund accent creativ.

Fluiditatea si texturile ample incretite, opace sau transparente combina formele feminine si volumetria.

Citeste si:  Rochii de cununie in functie de silueta ta

Universul marin, nesabuit prin vastitatea sa, a inspirat crearea unei colectii care reuneste piese ce prezinta elemente specifice peisajului subacvatic si vestimentatiei de croaziera.

Explorarea unui recif luxuriant de corali copleseste si asalteaza simturile printr-o explozie de culori si modele ce variaza de la discret la tipator. In apele limpezi, luminate de soare, ale recifelor de corali, lumina abunda, dezvaluind o lume invesmantata in nuante delicate sau intense.

Citeste si:  Profil de supergirl: Niña by Ludmila Corlateanu

Pantofii colectiei sunt semnati de Dana Iuga.

Fotografii: Best Models Romania

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO – Colectia Criuse 2008 Anca Ciataras


Un comentariu
  1. nu prea ma impresioneaza modelele. In general, ma enerveaza colectiile astea care nu sunt nici haute-couture, nici pret-a-porter, ci un fel de varza din amandoua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.