Andreea Musat lanseaza Musat Studio

In urma prezentei pe podiumurile evenimentelor de moda nationale si internationale, cel mai recent fiind Mercedes Benz Berlin Fashion Week 2011, designerul Andreea Musat a decis sa lanseze si sa creeze sub eticheta Musat Studio.

Trecerea catre Musat Studio vine firesc, Andreea Musat lucrand fiecare din colectiile sale alaturi de o echipa creativa, din care face parte si Irina Maria Musat, sora designerului, absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti si specializata pe imprimerie textila. Taieturile clare, structurile bine definite si formele mari ale Andreei Musat se completeaza perfect cu detaliile atent lucrate si imprimeurile artistice gandite de Irina Musat.

Citeste si:  Rochia pulover - ghid de buna purtare

fotofoto

Misiunea brandului Musat Studio duce mai departe dorinta designerului de a oferi piese vestimentare de designer si accesorii care vin sa completeze outfit-urile si sa devina ele insesi piese statement. Mi-am dorit mult sa deschid Musat Studio, un brand ce beneficiaza de un showroom si atelier, fiind un pas important pentru orice designer care vrea sa isi duca munca si creatia dincolo de podiumuri, mai aproape de iubitorii de moda si consumatorii de design vestimentar. spune designerul Andreea Musat.

Colectia toamna/iarna 2011/2012 Wonderland, semnata de Andreea Musat, sta sub semnul suprapunerilor de materiale groase si fluide, al fustelor micro-mini si al volumelor exagerate – lume etno extrem de stilata.

Citeste si:  Sfaturi simple

fotofoto

Despre Andreea Musat

Absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative (sectia Moda), tanara Andreea Musat este deja posesoarea unor frumoase premii. Printre cele mai importante se numara: premiul Mercedes Benz pentru “Cel mai bun debut” in cadrul Festivalului de Moda de la Iasi (2008), premiul Elle si Perroni pentru “Cel mai bun tanar designer”, 2008 (Concurs national de moda), locul V la concursul “INSPIRED” 2008 (cel mai important targ de tendinte de la Dusselforf-Germania), “Cel mai bun tanar designer” 2006 – competitie nationala organizata de Doina Levinta si Ovidiu Buta in cadrul festivalului Pantene Beauty Awards.

Citeste si:  Cameron Diaz - zambetul face totul

foto

Cand creez nu am neaparat imaginea unei femei in minte si nu urmaresc un anume tipar . Fiecare colectie are personalitatea ei si inspira o anume atitudine. Ceea ce ma inspira pe mine sunt lucrurile marunte, carora multi nu le dau atentie, sau in activitatile cotidiene nu au timp sa le observe frumusetea sau complexitatea, precum o floare, un nor, o urma pe asflat sau o simpla adiere a vantului. Sunt lucruri care ne inconjoara si care ne inspira, pe care le putem dezvolta in infinite forme si texture, marturiseste designerul.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.