Andreea Raicu Stilist Personal

De pe 5 septembrie, Andreea Raicu ofera recomandari vestimentare tuturor celor interesati de moda si stil cu ajutorul aplicatiei Stilist Personal, disponibila pe pagina ei de facebook.

Prin aplicatia Stilist Personal, Andreea Raicu si echipa ei de stilisti vor indruma individual fiecare utilizatoare in privinta alegerii unei tinutei perfecte pentru orice ocazie. Cele care vor sa se bucure de recomandarile de stil ale Andreei sunt invitate sa trimita cate o fotografie in care sa apara imbracate exact in tinuta pe care urmeaza sa o poarte.

Chiar daca este vorba de o tinuta de zi obisnuita, de una pentru un eveniment special sau un outfit sofisticat care combina piese vestimentare si accesorii diverse, in cel mult 24 de ore, fiecare dintre participante va primi in mod personal sugestii pentru obtinerea unei prezente de efect de la Andreea si stilistii sai.

Citeste si:  Inlatura zgarieturile si aburii de pe ceas

Andreea Raicu e foarte mandra de noua aplicatie: Ma bucur foarte mult ca am lansat acest proiect, a carui idee a pornit de la oamenii din jurul meu. In ultimii ani, mi s-au cerut de foarte multe ori sfaturi vestimentare pe Facebook sau pe blog. Cunoscutii si apropiatii imi cer si ei adesea parerea. Asa ca m-am gandit sa creez acest serviciu care e foarte util pentru oricine se simte nesigur de tinuta aleasa. Un simplu detaliu poate compromite sau poate salva un outfit – forma, textura, culoarea sunt cruciale. Un stilist stie exact ce se potriveste si ce nu unui anume tip de silueta. Cred ca toate femeile, indiferent de varsta si silueta, merita sa arate senzational si merita sa afle ce li se potriveste si ce nu. De aceea, cu ani in urma, am prezentat emisiunea Stil care s-a bucurat de mare succes, la Prima TV, anul trecut am lansat Stylepedia, alaturi de Roxana Voloseniuc, iar astazi lansez Stilist Personal. Impreuna cu echipa mea de stilisti, le astept cu drag sa foloseasca aplicatia de Facebook pe toate cele care au nevoie de sfaturi.

Citeste si:  Trei tipuri de genti din piele in tendinte

Programul de lucru al aplicatiei este de luni pana vineri, intre orele 9.00-19.00, dar utilizatoarele pot trimite oricand fotografiile, urmand ca raspunsul sa-l primeasca in timpul orelor de program.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.