Andreea Tincu – In my yellow tree

“In my Yellow tree” este un univers, un univers creat cu multa atentie si dragoste pentru frumos. Este noua linie semnata Andreea Tincu. Conceptul interesant si materialele high quality sunt elementele definitorii ale noului brand.

SpringSummer / FallWinter … de data aceasta colectiile nu mai sunt delimitate in functie de ani, sezoane sau de tendinte. Mesajul liniei este foarte simplu spune Andreea Tincu: „Hainele mele le port acum dar le voi purta si in vara urmatoare. Eu nu vreau sa le arunc maine doar pentru ca nu mai sunt in tendintele de astazi.”

Citeste si:  Trend report - accesorii primavara 2008

Pentru fotografii, click AICI

Pe www.y-andreeatincu.com/ro vor fi periodic lansate serii limitate, colectii capsula, impecabil cusute, cu detalii tehnice ingenios gandite pentru confortul tau. Piese vestimentare delicate, atat de fine incat pielea sa respire absolut natural iar libertatea ta de miscare sa fie deplina.

Pentru fotografii, click AICI

Este deja cunoscuta coleborarea de succes dintre designerul Andreea Tincu si brandul Sense. Andreea Tincu este un designer de admirat, in primul rand, datorita faptului ca realizeaza in fiecare sezon un numar dublu de colectii, atat personale, cat si pentru Sense, si este mereu prezenta la evenimente de specialitate importante. Este adepta unui stil minimalist, care ascunde in spatele sau o tehnologie complexa si solutii tehnice inteligente.

Citeste si:  Influenta muzicii in moda anilor '60

Foto – George Popovici
Model – Livia Bursuc ( Academia Show Models)
Accesorii – Papucei ss 2013
Make up – Carmen Fedeles
Web designer– Tudor Hutu


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.