Andreea Tincu & Sense – Sleep Bringing Red

Cand am creat aceasta colectie, m-am gandit la o Arwen intr-o metropola, plimbandu-se nonsalant intr-un pardesiu lung, negru, in salopete fluide, care schiteaza elegant linia corpului, in rochii cocoon ce ascund corpul delicat si subtire, in tricotaje voluminoase, o fata care este reala prin tinutele preferate, dar ireala prin atitudine si stil.

Este o colectie inspirata de realismul magic, in care ratiunea urbanizarii si geometria noilor orase se regasesc in taieturile precise, in minimalismul cromatic, iar latura magica este subliniata de accesorii si de styling, de elementele decorative. Contrastul exista atat sub aspectul filosofic (realitate/magie), cat si sub aspectul formelor (volum/nonvolum), al non-culorilor (alb/negru) si al materialitatii (mat/lucios, gros/subtire). Liniile aparent simple, drapajele complicate au in spate tipare complexe, solutii tehnice ingenioase, iar toate aplicatiile au necesitat o munca minutioasa, fiind realizate manual.

Citeste si:  Cum sa-ti faci propriile cizme de iarna

Simbolul colectiei este floarea de mac („Sleep-bringing poppy”), de aici fiind inspirat si numele colectiei Andreea Tincu & Sense fall/winter 2009-2010 – Sleep Bringing Red.

Piesele colectiei pot fi cumparate prin www.fashionsense.ro, iar pentru alte creatii unicat semnate Andreea Tincu, contactati designerul pe adresa www.andreeatincu.com.

Incaltamintea colectiei este semnata Veronesse.(www.veronesse.ro)

Citeste si:  Modalitati de purtare a blugilor

Colectiile de serie semnate Andreea Tincu le puteti gasi in cele 16 magazine Sense din reteaua Carrefour, Real si Mall. Sunt colectii realizate din materiale de cea mai buna calitate, importate din Franta, Italia sau Turcia si produse in fabrici cu traditie – Smirodava (30 de ani de experienta export) si Caremil (12 ani de lohn pentru Max Mara, Marks & Spencer, Principles, TopShop, Promod, Burberry…)

Citeste si:  Jeansi vintage

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.