Andreea Tincu&Sense – colectia Atrasado

Proiect Andreea Tincu& Sense, special creat pentru Zagreb Fashion Week care s-a desfasurat in capitala croata, perioada 3-6 iunie 2009. Au fost prezentate atat colectii ale designerilor croati, cat si 7 colectii internationale (Agatha Ruiz de la Prada, Federica Vaccaro, Marie st.Pierre, Mariano la Barbera).

Titlul colectiei provine din cuvantul spaniol „atrasado” – „Tarziu” si semnifica atmosfera senzuala dintr-o taverna argentiniana, in care, intr-o noapte tarziu, se danseaza tango, un dans puternic si senzual, cu bogate trairi interioare.
Tehnic, piesele colectiei sunt variate interpretari ale costumului masculin.

Citeste si:  Designeri romani la London Fashion Week

Andreea Tincu prelucreaza piese clasice intr-o maniera proprie, pantalonii si vesta devenind de multe ori salopete, vesta in sine este lungita si tranformata in rochii provocatoare, camasa nu mai este acea camasa clasica, buzunarele tip refilet sunt folosite pe materiale pretioase, volumele de voal, fine si transparente, sunt alaturate unor forme rigide, masculine.

Citeste si:  Brandswalk - prezentare de moda la Bucuresti Mall

Incaltamintea colectiei, cea pentru femei, poarta semnatura Papucei, brand autohton care promoveaza creativitatea si calitatea, iar cea de barbati – Benvenutti.

O parte din colectie va fi disponibila in magazinele Sense din reteaua Carrefour, Real sau Mall ori pot fi achizitionate direct prin www.fashionsense.ro, www.andreeatincu.com, www.papucei.ro.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Citeste si:  Ghid de buna purtare - colantii cu imprimeu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.