Animal Print: yay or nay?

Animal Print-ul are multe forme. De la cel imprumutat de la marile feline la zebra si girafa. Uneori traim perioade destul de lungi fara « picior » de leopard sau tigru. Apoi, dintr-odata, jungla cucereste din nou podiumurile si animal print-ul este peste tot.

Majoritatea stilistilor si redactorilor de moda recomanda sa se evite excesul. Cu alte cuvinte, daca nu participi la un bal mascat, daca nu filmezi un material pentru Animal Planet, vei evita sa te deghizezi in zebra din cap pana in picioare. In schimb, prezenta animal print-ului in detalii precum o esarfa, o curea, o geanta, o bluza sau incaltaminte este incurajata.

Citeste si:  Iutta lanseaza online colectia Maiastra printr-un chestionar interactiv si un preview exclusiv

Eu, recunosc, am evitat mereu trendul asta. Mi s-a parut mereu ca riscul de kitsch este cam mare si greu de evitat. Voi ce ziceti ?


3 Comentarii
  1. O esarfa am si eu. Iar la o jacheta mansetele si captuseala de la gluga sunt animal print. In rest, nu prea m-am omorat dupa el…

    Ma tenteaza insa atuni cand e prezentat in alte culori decat cele naturale… Poate indraznesc si imi iau ceva de revelion.

  2. Acum cativa ani am vazut o coletie (la tv, evident) a unei mari case de moda, unei foarte mari case de moda. Colectia era axata pe animal print insa a fost SINGURA DATA IN VIATA MEA, cand animal print nu a aratat la ieftineala si a prostitutie.
    Eu, cand vad pe cineva cu ceva animal print, imi pare ca acum s-a dat jos din cabina unui tir…

    deci animal print doar la bal mascat.

  3. nu e pe gustul meu, niciodata nu mi-a placut. mi s-a parut de foarte prost gust, nu i-am gasit niciodata locul intr-o tinuta. in capul meu, era ca cd-ul la oglinda masinii. acum ca s-a tot raspandit \”curentul\”, daca ar fi totusi sa aleg ceva, singurul animal print pe care l-as tolera e cel din imaginea de la articol, dar in niciun caz pe ceva sport. numai pe elegant as merge si as combina cu negru pentru ca mi se pare ca \”da bine\”. animal print zebra sau porcariile alea cu mov si roz si alte combinatii de buline, aoleu, ma sperie de-a dreptul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.