Au inceput inscrierile pentru cele mai importante concursuri de frumusete din Romania

Inscrierile pentru Miss Romania,/b> si Top Model Romania, cele mai importante concursuri de frumusete din tara noastra, au inceput! Tinerele care aspira la titlurile de „Cea mai frumoasa femeie din Romania” sau ”Cel mai bun fotomodel roman” se pot inscrie in concurs pe site-ul www.fashiontvromania.com.

Concursurile de frumusete Miss Romania si Top Model Romania se desfasoara anual in cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV Romania. Pentru a putea intra in competitie, tinerele trebuie sa completeze formularul de inscriere de pe site-ul organizatorului, www.fashiontvromania.com si sa trimita trei fotografii prin care sa arate ca raspund cerintelor concursului. Participantele trebuie sa aiba varsta minima de 15 ani si o inaltime de minimum 1.70 m.

Citeste si:  Trend report - navy blue

Anul acesta, cea mai frumoasa romanca, respectiv cel mai bun fotomodel din Romania vor fi alese in cadrul Bucharest Fashion Week Winter 2014, care va avea loc in perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events.

Despre Miss Romania
Miss Romania este competitia in cadrul careia este aleasa reprezentanta Romaniei la cel mai important concurs de frumusete din lume, Miss World. Acest concurs reprezinta, totodata, o oportunitate pentru cele mai frumoase femei din Romania sa lucreze cu echipe profesioniste in proiecte renumite. In anul 2013, titlul de cea mai frumoasa romanca a fost castigat de Alexandra Elena Badea, in varsta de 20 de ani.

Citeste si:  10 piese care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in aceasta toamna

foto

foto

Despre Top Model Romania
Top Model Romania este cel mai important concurs de acest gen din tara noastra. Evenimentul reprezinta o modalitate prin care cele mai talentate modele din tara noastra sunt prezentate principalelor agentii de modeling din lume. In plus, aceasta competitie reprezinta o rampa de lansare pentru tinerele modele din Romania. Distinctia de Top Modelul Romaniei in anul 2013 a fost acordata Madalinei Popa, in varsta de 14 ani.

Citeste si:  Comunicat de presa - Ceasurile Nooka au intrat pe piata din Romania

foto

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.