Back to Tradition de Andra Andreescu

Back to Tradition este noua colectie semnata Andra Andreescu, un exercitiu creativ menit a omagia artizanatul si portul popular, dar care nu a deviat de la stilul citadin. Back to Tradition pune in balanta liniile ce schiteaza eleganta contemporana cu elemente estetice, emblematice ale traditiilor.

Astfel, Andra Andreescu propune un minimalism cu subtile accente avangardiste, innobilat de piese intalnite in vesmintele populare romanesti precum ia, fota sau braul. Back to Tradition este o varianta autentica, nealterata, stilizata a modei, menita sa evidentieze calatoria din vremuri stravechi in actualitate.

Citeste si:  Se poarta rochii lungi

foto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto.

Ca valoare emblematica portului traditional romanesc, gratie incarcaturii sale spirituale, bogatia cromatica este limitata doar la nivelul elementelor proprii acestui tezaur national.

Incadrarea decorului dat din broderii si tapiserie in sobrietatea nonculorilor si a nuantelor neutre precum griul si greige-ul are ca rol cel de a sublinia nobletea, sacralitatea si vivacitatea mostenirii noastre in contrast cu austeritatea contemporaneitatii.

Citeste si:  Accesoriile ideale pentru petreceri

foto

Andra Andreescu a evidentiat aceasta marca a identitatii populare intr-o colectie realizata de matase, crepe, voile, taffeta si piele, texturi nobile ce au servit drept planse pentru ornamente realizate artizanal.

Totul a inceput de la dorinta Andrei Andreescu de a crea. Ceea ce face nu este o afacere. Este o pasiune…o arta. De mica a visat sa creeze. De-a lungul timpului a studiat desenul, design interior, design vestimentar sau fotografie.

foto

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria noastra foto.

Andra a urmat cursuri de pictura, flat sketching, iar in prezent masteratul la Facultatea de Arte. Intr-un final, s-a oprit la design vestimentar pentru ca a simtit ca in sfarsit s-a descoperit pe ea… pasiunea ei!

Citeste si:  TIE ME UP, o noua colectie Smiling Shoes

In viziunea ei femeia trebuie sa fie eleganta, sofisticata si originala. De aceea, intotdeauna creeaza jocuri de culori si accesorii hand made. Materialele pe care le foloseste si care o inspira sunt in mare masura uni si materiale din fibre naturale.

foto

Fotografii: Catalin Opritescu


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.