Bianca Popp la Nivea BH Fashion Week

Am fost la Sarajevo, VIP guest designer la Nivea BH Fashion Week. A fost tulburator in multe sensuri. Am vazut urme grele ale razboiului intr-un oras care si-a revenit surprinzator, am vazut saracie mai mare decat in Romania, purtata cu demnitate si cu grija pentru viitor, am vazut lipsa mijloacelor suplinita de energie si entuziasm si dorinta de a face. Am participat la un festival al modei organizat impecabil.

Public ales, deschis, spontan, fotografi buni si prompti, modele fara experienta, dar dispuse sa faca totul ca sa fie bine, o echipa de make-up si de hair stylists energica si vorbitoare de limba engleza, o coregrafa foarte talentata care a scos din modele ce ele nici nu stiau ca sunt in stare. Am primit aplauze la scena deschisa la outfiturile preferate, am primit flori la sfarsitul prezentarii si, dupa cum se vede, am primit a doua zi dimineata poze si video.

Citeste si:  O singura rochie timp de 365 de zile - manifest anti-consumatorism

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Am prezentat alaturi de designeri bosniaci cu studii la St Martin’s si la Parson’s, care nu au piata la ei in tara, dar prezinta fericiti si acolo pentru ca poporul lor este mandru de ei, desi preturile lor sunt prohibitive. A fost o lectie grea. Multumesc, Sarajevo!

Citeste si:  Trenduri pe care le adoram

A Sweet Disregard – ss 2012 : Bianca Popp
jewelry: Zvinca Bijuterie Contemporana
shoes: Sepala & Christelen B.
models: ABC Models Sarajevo

Bianca Popp a inceput cu un stagiu la departamentul fuste de la Prada, continuat cu cercetare la Missoni, master la Istituto Marangoni. Ultima sa pozitie in Milano a fost ca designer principal la linia de haine si accesorii 10corsocomo. Mai mult decat atat, vestimentatia creata de ea a avut aparitii in pictoriale in revistele Vogue bambini si ViviMilano.

Citeste si:  Sutien potrivit

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.