Bipolar Clothing – un brand cu atitudine

Bipolar este un brand cu atitudine ce isi propune sa ofere o alternativa la fast-fashion-ul de mall. Moda nu este fizica atomica asa ca nici noi nu ne dorim sa va plictisim cu discursuri savante despre cum si de ce ne-am gandit sa lansam brandul Bipolar, sau ce planuri de marire avem…

In primul rand, Bipolar este un mix de stiluri, de texturi, de idei. In al doilea rand, credem ca luxul adevarat vine din calitatea materialelor, atentia acordata detaliilor, utilitatea, aspectul, modul in care piesa vestimentara e realizata si cum te pune in valoare. Si, nu in ultimul rand, pentru ca fiecare dintre noi privim, gandim si actionam in felul nostru, prin Bipolar, vrem sa va prezentam moda dintr-o perspectiva noua. Perspectiva noastra!

Citeste si:  Poarta hainele care te avantajeaza

Pentru fotografii, click aici.

Asa am pornit la drum, combinandu-le pe cele de mai sus, iar rezultatul… un lifestyle brand, un hibrid street-smart, ce fuzioneaza eleganta anilor `20 sau `50 cu elemente punk-rock si care se tine departe de clisee. Pur si simplu, pentru ca, in mod egal, ne place si sa purtam tenisi Converse sau bocanci Dr. Martens, dar si tocuri atunci cand „la noblesse oblige” Pentru ca este mult mai distractiv sa iti asumi o alegere „altfel”.

Citeste si:  Cum sa porti o esarfa

In sistemul nostru de valori, in prim plan se afla calitatea materialelor, compozitia lor. Favorizam in proportie de 80% materialele naturale (matase, bumbac, in, stofe de lana, piele naturala). Pentru restul procentajului, dam o sansa materialelor care pur si simplu ne inspira. De asemenea, consideram ca este foarte important si sa gasim o forma cat mai potrivita si mai flatanta pentru piesele vestimentare pe care le propunem.

Pentru fotografii, click aici.

Gama noastra de piese vestimentare se intinde de la amplu la stramt, de la transparent la opac, de la office la streetwear, de la zi la noapte, de la croiuri masculine la cele tipic feminine. La fel ca tine, zi de zi…

Citeste si:  Cum te imbraci de Valentine's Day

Piesele vestimentare Bipolar vin cu „stilist inclus” pentru ca nu vom produce marimi mari pentru modelele care nu vor avantaja o marime mare!

Ne dorim ca hainele noastre sa fie cameleonice, sa se adapteze si sa se ridice mereu la inaltimea situatiilor.

Poarta Bipolar! In stilul tau. Ignora trendurile! Totul e atitudine!

Pentru fotografii, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.