Bm jeans – we are the dance generation!

Cine sunt tinerii cu coafuri futuriste si haine extravagante pe care ii vedem in clipurile de dans de pe youtube? Tektonik: e imposibil sa treci pe anga acest fenomen Made in Paris! S-a nascut in Metropolis, un club parizian, fiind inventat pe fundalul ritmurilor sacadate si rapide de electro si tehno, un melanj intre mai multe stiluri de dans precum jumpstyle, milky way si vogging. Adeptii acestui stil, amuzandu-se sa mixeze tot ceea ce gaseau interesant, au generat un nou stil vestimentar, extrem de original, de neconfundat. Restul a facut internetul printr-o promovare de tip guerilla. Succes imediat! Un fenomen s-a nascut!

Citeste si:  Profil de model - Hilary Rhoda

We are the dance generation!

bm jeans incepe sirul de evenimente dedicate acestei miscari si publicului caruia i se adreseaza cu o declaratie: We are the dance generation!

Dress code – jeans slim! Pantaloni sport lejeri, purtati cu pantofi sport de culori si forme cat mai ciudate. Hanoracul – piesa indispensabila. Tricouri si maieuri cu imprimeuri in culori neon. Dungi, stele, „tabla de sah”, elementele grafice ce compun acest styling sunt completate de jambiere, mansete si sepci. Un „total white look” care va straluci in luminile stroboscopului. Un look semnat de designerul Lucian Pop.

Citeste si:  Rochii de sarbatoare pentru orice silueta

bm jeans isi propune sa „importe” de pe strazile capitalei modei un stil cu adevarat nou, un real fenomen atat in lumea underground, a muzicii de club si dansului, cat si in zona de street wear. Un fenomen ce a captat deja atat atentia tinerilor, cat si pe cea a presei de specialitate. Tektonik nu este doar o insiruire de tinute pe care le prezinta, ci mai degraba un stil nonconformist, plin de idei si umor fin, specifice marcii. Cu bm jeans nu aveti doar o vara, o simpla calatorie sau numai o vacanta, aveti un stil de viata!

Citeste si:  Blugi albi

bm jeans – we are the dance generation!

http://bmjeans.ro

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO – Colectia primavara/vara 2008 bm jeans


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.