Cea mai scumpa lenjerie intima din lume

In general, cand spui despre o piesa de lenjerie intima ca este scumpa, te gandesti la preturi de ordinul milioanelor de lei vechi. S-au gasit, insa, destul case de moda care sa demonstreze ca slipii tanga si sutienele se pot transforma din banale articole de lenjerie in veritabile bijuterii. Pentru a va convinge, aruncati o privire pe cateva dintre cele mai scumpe asemenea accesorii:

Susan Rosen Diamond Bikini – Un slip abia vizibil scos la vanzare pentru (atentie!) 30 de milioane de dolari. Pretul ar fi justificat de prezenta a zeci de diamante de 15 carate, a unui diamant de 30 de carate si a altuia in forma de para, de nu mai putin de 51 de carate.

Citeste si:  Ce presupune feminitatea

foto

Red Hot Fantasy Bra, Victoria’s Secret – Detine recordul celui mai scump sutien facut vreodata, fiind realizat din satin rosu, pe care au fost prinse 1.300 de pietre pretioase, printre care diamante si rubine. Pentru a putea spera la aceasta piesa unica de lenjerie de dama trebuie sa aveti in cont minimum 15 milioane de dolari, la cat a fost evaluata bijuteria.

Citeste si:  Ochelarii de soare

foto

Diamond Fantasy Bra, Victoria’s Secret – Designul unuia dintre cele mai scumpe sutiene din istorie a fost semnat de casa de bijuterii Damiani. Evident, este impanat cu bijuterii – 3.000 de diamante albe, safire bleu si pietre de topaz incadrate de aur de 18 carate. Pretul la care poate fi adjudecat? 2,5 milioane de dolari.

Citeste si:  Cum te imbraci in noaptea dintre ani

foto

Set de lenjerie intima din aur – Pentru final, am pastrat ceva ieftin. Un set compus din sutien si slip realizat din 950 de grame de aur si pus la vanzare intr-un magazin de bijuterii din China, contra sumei de 260.000 de dolari. Oribil.

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.