Cea mai scumpa pereche de pantofi cu toc din lume

Kathryn Wilson, cea mai de succes creatoare de pantofi din Noua Zeelanda, a incheiat un parteneriat cu o mare casa de bijuterii pentru a realiza cot la cot cea mai scumpa pereche de pantofi cu toc din lume. Pretul final? Jumatate de milion de dolari. Pantofii, de altfel foarte frumosi si eleganti, au fost imbracati intr-un strat de diamente albe mici. „Ca majoritatea femeilor, si eu am fost indragostita toata viata de pantofi cu toc. Faptul ca am contribuit la aparitia acestei opere, cum ii spunem noi, mi-a reamintit de vremurile in care ma visam printesa, cu conduri de aur si diamante”, povesteste Sarah Hutchings, bijutierul care s-a ocupat de ornarea pantofilor.

Citeste si:  Irina Lazareanu - fashion meets rock’n roll

Perechea de incaltaminte (sau, in cuvintele designerilor, opera de arta) este momentan expusa in sediul casei de bijuterii responsabile, Orsini Fine Jewellery, si va fi scoasa la vanzare abia la finalul lui 2013, in cadrul unei licitatii din Auckland.

Se pare ca urmatoarea „cea mai scumpa pereche de pantofi cu toc ” a fost realizata in 2010 de alt bijutier. Intitulata Eternal Borgezie Diamond Stiletto, costa 155.000 de dolari si vine cu un certificat de garantie pe 1.000 de ani (!)

Citeste si:  Cum sa porti o esarfa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.