Cele mai populare site-uri de shopping din lume

Shopping online inseamna, azi, cam orice: asa se face ca, la cateva clickuri distanta, putem cumpara practic orice, fara a mai fi nevoite sa ne deplasam din casa. Totusi, potrivit diverselor clasamente, cele mai populare sunt site-urile de haine, in frunte, evident, cu hainele de femei. Conform unui studiu recent, acestea sunt portalurile cu cea mai mare cautare in intreaga lume:

10. Yoox.com
Shopping online de lux, la preturi acceptabile. Veti gasi aici toate brandurile mari, de la Prada la Dolce & Gabbana.

9. BlueFly.com
Are acelasi profil de lux, adresandu-se fashionistelor cu gusturi si bani. Nu va socati, deci, daca veti da peste rochii Marc Jacobs de 500 de dolari sau cizme semnate de Jimmy Choo cu 1.200 de dolari.

Citeste si:  Comparare diamante

8. JCrew.com
Probabil cel mai scump site de cumparaturi din lume, Jcrew se bucura de un succes greu explicabil.

7. Forever21.com
Unul dintre cei mai mare retaileri din lume, Forever 21, nu are inca prezenta fizica in Romania. Puteti achizitiona insa haine la preturi bune spre foarte bune de pe site-ul lor

6. VictoriasSecret.com
Daca nu ati intrat pana acum pe acest site-minune, a venit timpul. Pe VictoriasSecret.com veti gasi orice va intereseaza, de la lenjerie la haine si articole sportive.

Citeste si:  Pantofi de mireasa

5. HM.com
Greu de inteles cum site-ul HM este atat de popular, tinand cont ca nu pune hainele la vanzare, ci doar prezinta colectiile actuale si pe cele viitoare.

4. Zappos.com
Veti gasi aici mii de firme de imbracaminte, cu o politica de retur exceptionala – nu mai putin de 12 luni.

3. Gap.com
Cand vine vorba de shopping online, cei de la Gap sunt specialisti. Altfel cum s-ar putea explica succesul fantastic al acestui site care comercializeaza doar haine monobrand?

Citeste si:  Trend Report - anii '40

2. eBay.com
Surprinzator, nu? Cel mai vizitat site din lume puncteaza si cand vine vorba de haine de femei. In general, prin insusi profilul site-ului, aici sunt licitate mai degraba articole de imbracaminte second hand.

1. Amazon.com
O surpriza la fel de mare vine din partea Amazon, cunoscut mai degraba pentru vanzarile de carti, muzica si filme. Si totusi, in momentul in care au decis sa atace si segmentul vestimentatiei feminine, miscarea le-a iesit din plin.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.