Cerceii candelabru – accesoriu sofisticat

Simplitatea culorii si a materialelor pentru zi poate fi compensata de bijuterii splendid lucrate, mari: coliere fantezie in stil cubist, cercei alambicati sau bratari late in nuante delicioase. Colierele declarative, supradimensionate si elaborate vor face un contrast de neegalat.

Bijuteriile trebuie sa fie declarative, sa aiba un efect imediat si puternic asupra tuturor celor prezenti la eveniment, fie el party acasa cu prietenii, cu familia, sau o adunare discreta la birou.

In colectiile de podium se regaseste un numar mult mai mic de accesorii, insa acestea sunt supradimensionate, foarte sofisticate, cu inclinatii couture. La Oscar de la Renta si Erdem descoperim cercei, reprezentand adevarate puncte forte in colectiile respective.

Citeste si:  Lucruri pe care o diva trebuie sa le evite

foto

Daca astfel de podoabe te definesc sau iti vor completa un outfit minimalist, te asigur ca vei face furori cu un colier mare, din plastic colorat sau cu o pereche de cercei mari intr-o nuanta neon: galben, roz, rosu metalizat, albastru, verde soparla, sau violet – flateaza orice tip de frumusete.

Citeste si:  Insarcinata si frumoasa in ziua nuntii!

Cerceii masivi, cu pietre colorate, monturi fanteziste, din lemn sau diverse alte materiale mai… neconventionale pentru bijuterii in general se potrivesc unei vestimentatii mai putin pretentioase, unui mediu mai putin conservator.

Mica rochie neagra a devenit o piesa clasica. De-a lungul anilor i-au fost schimbate linia taliei, linia de decolteu, textura sau bretelutele, insa ideea de baza a ramas. Mica rochie neagra este intruchiparea elegantei indiferent de stilul sau gustul tau, deoarece este atat de versatila datorita simplitatii. Poti asocia orice fel de accesorii acestei rochite, de la o brosa frumos plasata la perle sau cercei fantezie si nu poti gresi purtand-o in orice seara petrecuta in oras.

Citeste si:  Ce purtam in picioare vara aceasta

In astfel de bijuterii sofisticate poti investi fara regrete, deoarece le poti folosi oricand! Istoria modei se repeta si tendintele revin cu usurinta in forme vestimentare noi la cateva sezoane diferenta! Trucul este sa stii ce bijuterii iti pun in valoare frumusetea naturala si sa investesti cu indrazneala!


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.