Charlize Theron – forta si fragilitate sudafricana

Charlize Theron este cunoscuta in toata lumea ca o actrita de Oscar. Ea este una din cele mai populare femei de la Hollywood, pentru ca este o aparitie foarte senzuala inainte de toate, insa senzualitatea ei nu se rezuma la lucruri de suprafata. Charlize este sexy pentru ca are o imagine de fragilitate si forta, doua caracteristici care ii confera acea alura misterioasa si inocenta in acelasi timp. Nici macar transformarea fizica uluitoare din Monster, aparitie care i-a adus premiul Academiei de Film, nu a reusit sa ii stirbeasca din frumusete.

Cel mai important lucru pentru a intelege la ce ma refer cand folosesc cuvintele fragilitate si forta in legatura cu Charlize Theron, este biografia ei, pe scurt. Drumul ei catre succes nu a fost usor, tinand cont de copilaria sa la o ferma din Africa de Sud si de faptul ca in adolescenta a trebuit sa se lupte cu imaginea mortii tatalui sau (ucis in aparare de mama sa, intr-o seara cand a devenit violent). Nu este de mirare ca si-a parasit tara natala pentru a urma o cariera in modeling in Italia, iar apoi s-a stabilit la New York o perioada, pentru a deveni dansatoare (marea sa pasiune in adolescenta a fost baletul). Insa o accidentare nu i-a permis sa continue studiile si a calatorit mai departe la Los Angeles, unde a fost descoperita si i-a fost oferit primul rol. Urmeaza o perioada de lupta pentru a deveni cineva in lumea filmului, prin filme ca Reindeer Games, The Cider House rules, The Devil’s Advocate sau Sweet November. Charlize era deja cunoscuta cand aprimit roluri in the Italian Job si apoi Monster, iar recent a incercat chiar rolul de razboinica intr-un SF, Aeon Flux. Atat rolul de romantica incurabila (la propriu) din Sweet November cat si cel de criminala in serie din Monster au fost roluri in care si-a pus intregul talent, talent de care multi se indoiau la inceputul carierei sale, vazand doar frumusetea ei.
Charlize Theron are o anumita gratie si carisma, stie sa fie eleganta in mers, are o tinuta princiara, fara aroganta tipica unei actrite multimilionare in dolari. Este cunoscuta pentru rochiile superbe alese pentru premiere sau evenimente atat cat pentru frumusetea ei naturala bine pusa in valoare. Charlize prefera rochiile simple haute couture care ii evidentiaza silueta glamouroasa care aduce aminte de anii de aur ai Hollywood-ului, cat si rafinamentul a la Grace Kelly. Stilul ei este feminin, si mai mult decat atat, este impecabil. Ea afirma ca a invatat foarte multe lucrui folositoare despre moda in Milano, in perioada ei ca model, si prefera sa isi exprime feminitatea in haine frumos potrivite pe corp, astfel se distinge de vulgaritatea tinerelor nou venite la Hollywood, care par a numi stil un outfit care dezgoleste aproape totul. In timpul liber este o femeie cu atat mai atragatoare datorita simplitatii hainelor, si pentru ca sincer, ar arata bine chiar si in haine din doc marimea XXL.

Citeste si:  Parfumurile preferate ale femeilor

Intreaga sa viata a fost o lupta pentru supravietuire, atat fizica cat si psihica, iar acum se poate spune despre ea ca este intruchiparea echilibrului de forte, este puternica dar in acelasi timp o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Charlize nu este genul de celebritate petrecareata, ci prefera sa petreaca timpul liber alaturi de cei dragi (fie ca este mama ei, careia ii va fi etern recunoscatoare, fie iubitul actual Stuart Townsend, fie catelul ei labrador). Ea inca lupta pentru diverse cauze problematice atat in Africa de Sud cat si in restul lumii, ceea ce adauga o inima nobila unei personalitati puternice si unei frumuseti de inger. Charlize este intr-adevar o frumusete, insa nu buclele blonde, ochii ei verzi sau zambetul magnetic i-au adus lumea la picioare, ci stilul ei inconfundabil de a da viata unor personaje inedite.

Citeste si:  A la mode chez Maison Esthetique

2 Comentarii
  1. o fi ea frumoasa sar mie nu mi se pare ca are cine stie ce personalitate dincolo de ecran. chiar este foarte banala !!! si ultima ei rochie la Oscar este absolut ingrozitoare, cu funda aia imensa pe umar !!!

  2. mie mi se pare ca este una dintre cele mai interesante fihguri din generatia ei. si nici n-as zice ca face foarte mare caz de frumusete, dimpotriva. vezi ce-a facut in \”Monstrul\”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.