Cizmele de cauciuc au stil!

Poate ti-a trecut si tie pana acum, pe la urechi, intrebarea: este, sau nu, de prost gust sa purtam cizme de cauciuc in oras? Ei bine, nu, nu este de prost gust, ba chiar putem afirma cu toata convingerea ca cizmele de cauciuc sunt o alegere chic. Insa, pentru a purta aceste incaltari cu stil, trebuie sa stim cateva reguli.:

Citeste si:  Ce porti la mare

1. Cizmele de cauciuc se asorteaza perfect cu fuste mini si cu blugi skinny sau colanti, insa niciodata cu fuste elegante deasupra genunchiului sau cu rochii tricotate lungi.

2. Cizmele de cauciuc au intotdeauna nevoie de accesorii, ca o completare a personalitatii tale. O geanta supradimensionata este unul dintre ele. Nu purta niciodata cizmele de cauciuc cu plicuri elegante.

Citeste si:  Trend report - accesorii primavara 2008

3. Sacourile barbatesti sau rochiile tricotate, scurte, sunt alegerea perfecta pentru combinarea cizmelor din cauciuc . Contrastul va face in asa fel incat toate privirile vor fi intoarse dupa tine.

4. Incearca sa te feresti de combinatia dintre cizmele de cauciuc si leggins. Cauciucul si pielea nu fac casa buna, indiferent de restul accesoriilor pentru care ai optat. Dresurile tricotate, colantii sau jensii sunt optiunile castigatoare in cazul acesta.

Citeste si:  Dolce& Gabanna, prezentare opulenta la "The Metropolitan Opera"

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.