Coca Zaboloteanu toamna-iarna 2011-2012

Coca Zaboloteanu ne prezinta in fiecare sezon noi colectii de pantofi, toate colorate, inspirationale, atipice. Ne place tocmai pentru ca sfideaza tendintele si creeaza pantofi atemporali care nu se demodeaza de la un sezon la altul.

Noile modele din colectia Coca Zaboloteanu toamna-iarna 2011/2012 se potrivesc oricarei tinute oricat de cuminte sau excentrica ar fi.

Coca Zaboloteanu surprinde in creatiile ei curentul vintage si se joaca cu forme, texturi, materiale pentru a-si purta clientele in timp. Veseli, colorati, atent lucrati si intr-o mare varietate de modele, te vor face fericita de cum ii vei pune in picioare.

Citeste si:  Tinute de gala la Cannes 2011

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

In plus, iti poti alege combinatiile de culori, dimensiunea tocului si complexitatea modelului in functie de preferintele tale. In noua colectie de pantofi Coca Zaboloteanu, texturile variaza de la piele cu imprimeu la piele lacuita, stantata, in toate culorile la care visezi.

Despre Coca Zaboloteanu

Coca Zaboloteanu a absolvit Facultatea de Medicina, specializarea Stomatologie, pentru ca mai tarziu sa realizeze ca nu isi dorea sa profeseze in domeniu, ci avea o inclinatie mai mare catre domeniul artistic, in special pictura. Ea a simtit nevoia de a avea in posesie incaltaminte exceptionala si a ales sa isi comande incaltaminte la anumite ateliere, fara a avea intotdeauna rezultatul asa cum si-a dorit. De aici si pana la a pune bazele unui atelier propriu in mai 2007 nu a mai fost decat un pas.

Citeste si:  O fusta pentru mai multe ocazii

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Pentru inceput, atelierul Coca Zaboloteanu este unul mic, dar cu o mare libertate de creatie pentru posesoarea sa. Design-urile proprii sunt desenate de ea, iar manopera efectuata de personal specializat in taierea materialului, coaserea pielii naturale, confectionare si aplicare a talpii, etc.

Din dorinta de a fi pe deplin implicata in intregul proces, Coca a invatat cateva tehnici si isi doreste sa mai acumuleze cunostinte in viitor, desi nevoia de delegare a sarcinilor este evidenta. Succesul a venit odata cu putina notorietate: My Grandma’s Backyard, targ de obiecte vestimentare si accesorii vintage si self made, prietene si cliente care o recomanda ca designer exceptional.

Citeste si:  Show-uri de moda

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.