Colectia CHICkitch by Dorin Negrau (VIDEO)

Dorin Negrău lansează, luni, 26 ianuarie, CHICkitch, colecţia primăvară-vară 2009. Sala Atelier a Teatrului Naţional din Bucureşti se va anima, cu începere de la ora 21.00, de noile creaţii ale unuia dintre cel mai bine cotaţi creatori de modă din România.

Colecţia CHICkitch va fi prezentată sub forma unui spectacol inspirat de perioada interbelică, conceput ca un omagiu adus divelor acelor vremuri şi o viziune asupra modului în care acestea s-ar raporta la actualele tendinţe ale modei.

„ÃŽn această colecÅ£ie, am Å£inut cont foarte mult ÅŸi de succesul colecÅ£iei Boogie pe piaÅ£a americană ÅŸi am continuat să nu mă îndepărtez de profilul clientului newyorkez.”, declară Dorin Negrău despre CHICkitch. ColecÅ£ia este realizată dintr-un melanj de influenÅ£e coloniale ÅŸi influenÅ£e elegante din perioada interbelică. O colecÅ£ie compusă din două tablouri bazate pe tendinÅ£ele internaÅ£ionale, colonial, respectiv ÅŸic. Dorin Negrău a folosit stofe subÅ£iri de bumbac, mătase naturală ÅŸi tafta, cât ÅŸi suprapuneri de materiale transparente de mătase peste materiale din bumbac. CHICkitch poate fi caracterizată ca fiind o colectie foarte lejeră ÅŸi practică, dar, în acelaÅŸi timp, ÅŸic prin avalanÅŸa de culori, asociate uneori haotic, în care rolul suprem îl are gri petrol.

Citeste si:  De ce iubim Ugg-urile?

După impresionantul spectacol de prezentare al colecţiei de toamnă-iarnă 2008-2009, Boogie, prezentat în luna iulie a anului trecut la Teatrului Metropolis din Bucureşti, Dorin Negrău revine pe scena unui teatru bucureştean cu un show la fel de surprinzător.
„Leitmotivul pe care îl port cu mine în permanenţă atunci când muncesc pentru realizarea unei noi colecÅ£ii este reprezentat de limbajul hainelor, de modul în care creaÅ£iile trebuie să transmită o anumită stare de spirit celor care le poartă sau celor care le privesc. Cred cu tărie că o colecÅ£ie trebuie să fie susÅ£inută în proporÅ£ie covârÅŸitoare de o filozofie a limbajului hainelor, acest lucru putând fi observat cu uÅŸurinţă la marii creatori de modă.”, spune Dorin Negrău. Pe lângă hainele care îi poartă semnătura, el a lansat în 2008 Parfumul Dorin Negrău – o simfonie florală, din care răzbate un potop exuberant de fructe ÅŸi esenÅ£e de lemn, totul finisat într-o undă senzuală de vanilie.

Citeste si:  Primavara StarShiners.ro (P)

După lansarea colecÅ£iei de primăvară-vară 2009, din 26 ianuarie, Dorin Negrău va participa la Prêt-à-porter – Paris (31 ianuarie – 2 februarie), CPD – Dusseldorf (1-3 februarie), The Train – New York (21-23 februarie), Micam Shoevent – Milano (4-7 martie) si Shoe Expo – New York (iunie 2009 ).

www.dorinnegrau.ro vă stă la dispoziţie cu mai multe detalii despre colectiile semnate Dorin Negrău, evenimentele şi momentele cheie din cariera designer-ului.


4 Comentarii
  1. Mi-au placut unele rochii. Ma rog, si niste articole greu de definit, pareau bluze, dar erau prezentate alaturi de un fel de chiloti in partea de jos a corpului.
    Cine canta melodia de pe fundal? mi-a placut tare mult.

  2. incaltamintea e fff tare! cine o face? tot el? domnu\’ negrau?
    toata mi-a placut!
    – a si cred ca e prima prezentare de moda unde aproape toate hainele mi-au placut.. le-as purta pe toate, sunt foarte frumoase! toate! am vazut cateva rochite dementiale!

  3. intr-adevar incaltamintea domnului Negrau este superba.mie imi place foarte mult si parfumul scos tot de dansul…este unul dintre preferatele mele.incercati-l!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.