Colectia Debut by Florin Dobre

Pe data de 9 decembrie, in club Tribute, a avut loc prezentarea colectiei de vestimentatie masculina, creata de Florin Dobre , intitula DEBUT.

Sursele de inspiratie ce au servit la realizarea colectiei sunt: nonconformismul si libertatea creativa a britanicilor, dar si pulsul strazilor londoneze, care au avut un impact puternic asupra lui Florin Dobre. Acesta a fost cel mai mult impresionat de tinutele army din secolul al XVIII-lea, pe care a incercat sa le adaptateze la perioada actuala.

Citeste si:  Poarta turcoaz

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Personajele acestei povesti, barbatii cu look agresiv si o anumita doza de mister, parca s-au intors din trecutul indepartat si incearca sa tina pasul cu modernitatea. De la armuri, brauri si jachete in stil militaresc, acestia trec la pantaloni skinny acesorizati cu o serie de curele cu tinte si la pulovere mulate cu anchior. Propunerile in materie de cromatica sunt indraznete, pe langa negru si gri, barbatii poarta culori tari precum: rosu, ciclam si mov.

Citeste si:  Gala AVANPREMIERE editia a 9-a

Tinutele sunt destinate acelui barbat caruia, in anii 90, MTV- ul ii spunea: Free your mind!

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Pentru realizarea acestui eveniment s-a apelat la modele internationale, care au prezentat colectii pentru celebre case de moda precum : Valentino, Emanuel Ungaro, Alexander McQueen, dar si Burberry Prorsum.

Coafura a fost realizata cu ajutorul stilistului englez Peter Brooks, cel care a colaborat la concertul Madonnei de la Bucuresti, iar machiajul de Sephora.

Citeste si:  Ce porti la mare

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.