Colectia EVENTS 2011 – Cristina Nichita

Creata pentru prezentele feminine, nonconformiste, expansive si increzatoare, noua colectie pe linia EVENTS semnata Cristina Nichita este un statement de culori, forme si detalii. O insiruire de rochii ultra feminine, realizate din fibre usoare si confortabile – voaluri, matasuri naturale, satinuri fine, dantele – uni sau cu imprimeuri in degrade, desene si borduri spectaculoase, intrerupta pe alocuri de salopete, pantaloni si body-uri, ce vorbesc la unison despre o aparitie remarcabila. Tinute special create pentru evenimentele verii ce fac trecerea prin trei look-uri si trei modalitati de expresie diferite, unite de folosirea tesaturilor si croielilor fluide.

Citeste si:  Accesorii inedite

Prima parte a colectiei propune un look romantic cu accente casual-rock, vorbind despre o femeie tanara si increzatoare, mereu in cautarea unui total look extrem de actual. Imprimeurile inspirate din natura, tesaturile fluide, accesorizarea cu lanturi si aplicatii metalice, sunt elemente distinctive care imprima rochiilor si salopetelor un aspect relaxat si natural. Paleta cromatica porneste de la imprimeuri in degrade alb-negru, gri sau bej si merge catre tonuri stinse si pale de verde vegetal, maronuri si lila-uri, asezate in borduri si desene spectaculoase.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Citeste si:  Trend alert: Oscar pentru moda

Plecand de la eterna rochie neagra, a doua parte a colectiei propune un look glamour, subliniat de folosirea dantelei, a detaliilor in contrast si a combinatiilor semitransparent-mat. Rochii ultra feminine, realizate din fibre confortabile, cu volane, pliseuri si drapaje spectaculoase, vorbesc despre eleganta ca stare de spirit, in felul propriu, deja consacrat. Un manifest de continuitate pentru persoanele mai putin indraznete, mereu sigure pe ele si fidele elegantei in negru.

fotofoto

Povestea albastra este cea a voalurilor diafane ce indeamna la dezvaluire, libertate si sinceritate. Tandemul de culori albastru – corai nu reprezinta decat optiunea perfecta pentru un look de mare actualitate, iar matasea, dantela si satinul insotesc femeia intr-o noua ipostaza, aceea de femeie spirituala, ce constientizeaza evolutia ei.

Citeste si:  Sophia de Romania – o colectie Laura Vargalui

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Realizata in colaborare cu designerul George Hojbota, colectia readuce in prim plan o silueta fluida, o imagine naturala, o prezenta subtila si relaxata, senzuala si sexi. O noua viziune asupra rochiei de eveniment si a elegantei urbane, departe de rigoarea cliseelor clasice.

Colectia este pusa in vanzare in magazinele NICHI CRISTINA NICHITA din toata tara si pe www.shop.nichi.ro.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.