Colectia „Ease for Summer” semnata MUnuDoi

MUnuDoi aduce un suflu fresh pentru inceputul verii, noua colectie Ease for Summer, prezentata in premiera in magazinul online Molecule-F.

MunuDoi, reprezentat de duo-ul Oana Peperigeanu si Rodica Golban, a creat un concept pe care incearca sa-l dezvolte permanent, avand la baza o viziune similara, dar totodata complementara asupra modei.

MunuDoi ofera un „nonconformism comercial” si vine in intampinarea consumatorului cu serii limitate de produse, pentru a-l elibera in primul rand de banalitatea conventionalului si de monotonia stereotipurilor.

Citeste si:  Profil de model - Andreea Stancu

fotofoto

Pentru fotografii, click aici.

Colectia Ease ready-to-wear spring/summer 2011 se pozitioneaza intr-un mediu steril, curat, unde nu exista gravitatie. Personajul pluteste intre lumi, stiinta ia aspect de supranatural, iar invelisul lui este unul corespunzator, ambiguu, cu decupaje, care marcheaza iesiri, scapari, cu linii redate de paspoale ce sunt de fapt puntile, cu bile, care devin usoare, sfidand gravitatia.

Citeste si:  Trend alert in 2010

Colectia este construita conform unui puzzle-concept bazat pe deconstructia formei, un puzzle haotic, nerezolvabil, in care decupajele sunt completate cu forme noi, straine, parti din alt puzzle, in care imaginea finala este una neasteptata.

Pentru fotografii, click aici.

In ceea ce priveste cromatica, culorile statement: turquoise-ul, orange-ul si rozul piersica sunt estompate de nuante de gri si negru, iar printurile grafice completeaza aspectul minimal al colectiei.

Citeste si:  Esente fashion pentru sezonul rece

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.