Colectia Freevole by Mihaela Zvinca

Absolventa a Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza din Bucuresti si a Facultatii de Teologie sectia Patrimoniu Cultural, Mihaela Zvinca este o tanara creatoare de accesorii ce are ca surse de inspiratie moda punk, pop art-ul, fotografia sau icoana bizantina.

Mihaela Zvinca a realizat bijuterii unicat, care sa intregeasca tinuta unei femei indraznete si nonconformiste. Accesoriile sunt simple, dar au un puternic impact vizual, ele fiind menite nu numai sa adauge personalitate tinutei, ci si sa accentueze trasaturile femeii moderne, sa o faca sa se simta unica.

Mihaela Zvinca a recurs la cea mai directa formula de a transmite un mesaj prin imagini aplicand pe forme geometrice, din metal, fotografii cu portrete de femei, frumoase, expresive, feminine, exacta asa cum arata in viziunea ei femeia care consuma Campari.

Citeste si:  Profil de designer - Roberto Cavalli

Fiecare bijuterie in parte, lucrata manual, este un unicat, valoarea acesteia proiectandu-se si asupra femeii care o poarta.
Cel mai recent proiect Mihaela Zvinca este o colectie la comanda pentru un brand nou care se va lansa pe 7 februarie.

Brandul se numeste FREEVOLE, iar colectia, care este exclusiv de bratari, se numeste Freevole by Zvinca. Freevole e un concept nou in spatiul creativ: un brand de accesorii care lucreaza cu designeri diferiti de la sezon la sezon, de la eveniment la eveniment.
Freevole a inceput sa existe atunci cand am reusit sa aflam, dupa grele incercari, esenta femininului urban.

Citeste si:  Pantofi de calitate

Asa s-a nascut acest joc stilistic: frivol-freevole. Pentru ca in peisajul decorarii trupului nu trebuie sa existe forme perfect previzibile, pentru ca nu facem prajituri ci ne jucam cu noi, ce poate fi mai fermecator?

In cateva cuvinte, Freevole este: ghilda. Tabara de creatie.
Barometru.
Umbrela de soare.

Sursa de inspiratie: „relationship status”-urile din retelele de social networking.

Citeste si:  Poseta miresei. Un accesoriu pretios si util!

Bratarile sunt lucrate din metal, sunt dublate pe interior cu catifea neagra, sunt prevazute cu inchizatori magnetice si poarta pe intreaga suprafata mesaje care exprima diferite viziuni asupra iubirii. (In love, Butterfly, Engaged, Love, It’s complicated).

Veti gasi accesoriile Freevole pe site, la targuri, expozitii, evenimente si in magazine-gazda, iar in acest weekend, pe 11 aprilie, la targul V for Vintage, la Cafepedia.

Fotografii: Radu Nutu.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Un comentariu
  1. prea putine elemente prezente in imagini pt a-mi putea face o imagine clara despre ceea ce reprezinta colectia prezentata in articol.
    ceea ce am vazut, desi mult prea putine, mi-au placut oricum.
    magazinele gem de bratari, modele cu sutele, e greu sa mai iesi in evidenta cu ceva nou in ziua de azi, din pdv al ineditului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.