Colectia „Instinct” by Andreea Vicol

Andreea Vicol a debutat in Gala Avanpremiere ca beneficiara a „bonusului de încredere” – „White Card”, atribuit numelor aflate la debut dar cu certe calitati creative si de dezvoltare, cu „Instinct”, o colectie cruise ce constituie o garderoba completa pentru femeia tanara, sofisticata aflata in concediu intr-o insula tropicala.

Colectia este o calatorie stilistica prin anii ’90 si inceputul secolului XXI. Este o garderoba optima pentru o croaziera in Insule: o explozie de materiale si culori pentru o poveste de vara stylish si smart.

Citeste si:  Trend report - mix de imprimeuri

Colectia in sine propune o paleta cromatica unitara-alb, ivoire, ecru, gri deschis, nisip si argintiu bland cu accente solist de ciclam si violet. Este o colectie cu multe contraste (volume vs. drapaje) si multe armonii cromatice si stilistice, realizata din voaluri de matase, organza, batist, duchese, devoreuri si materiale tehnologice.

Talia bine marcata, accentele de volum in zona umerilor si a soldului- realizate prin solutii de croiala inedite, utilizarea unor geometrii surpriza dublate de studii tip origami, detalii picturale hand-made sau interioare „vedeta”, soft si foarte elaborate-sunt elementele de design propuse pentru sezonul urmator de catre Andreea Vicol.

Citeste si:  Roz cuart, culoarea anului 2016

Produsele sunt disponibile in magazinele Dada, Idelier Concept Store si L’Armoire Design Store. Showroom Instinct Str Av. Andrei Popovici nr 5B, Bucuresti

Fotografii: Best Models Romania

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO – Colectia de Primavara Vara 2008 “Instinct” by Andreea Vicol


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.