Colectia Manoush toamna-iarna 2012-2013

Stilul caracteristic MANOUSH se poate rezuma prin poveste, atmosfera, cuvinte cu sens de spus la o masa cu turta dulce si cele mai lucrate, colorate si cu personalitate boema piese vestimentare.

Colectia de toamna-iarna MANOUSH este fara doar si poate romantica. Motive Patchwork, stele paietate cusute pe stofe ecosez, nuante prafuite, aproape sterse, piele intoarsa – toate aceste elemente amintesc de tema unui Vest Indepartat, de inspiratie „Legendele Reginei Frenchie”.

Citeste si:  Cum sa porti tocuri inalte

foto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Se aduce totodata un omagiu modei anilor ’60, prin intermediul detaliilor retro specifice: buline, flori, imprimeuri pepit, structuri bicolore, forme geometrice si volane care te duc cu gandul la glazura unor cupcake-uri delicioase. Elementele definitorii pentru spiritul romantic al colectiei sunt motivele preluate din designul lenjeriei intime, ornamentele in forma de fagure, volanele si smoking-ul.

fotofoto

Piesa cheie a colectiei este Poncho-ul, interpretat intr-o multitudine de variante spectaculoase. Element originar din America de Sud, poncho-ul era folosit de catre oamenii muntilor si pe post de cort. Este prin natura sa un element de refugiu, ceea ce il face indispensabil garderobei sezonului rece. Regasim in colectie jachete-poncho, pulovere-poncho, rochii-poncho, chiar si tricouri-poncho.

Citeste si:  Cum purtam pantalonii de piele: o piesa hot a sezonului

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Figura emblematica a colectiei este o Madonna rugandu-se pentru natura si animale. MANOUSHeste o adevarata gradina zoologica, adoptand cu fiecare colectie noi personaje pline de umor care sa se alature caravanei. In acest sezon, prietenii MANOUSH sunt un Tigru strasnic si o Pantera roz.

foto

In ceea ce priveste accesoriile, regasim in ornamentatia acestora un nou simbol, denumit „Luha” – o mana cu 5 degete, diferita de mana traditionala, Hamsa. Este un element descoperit de catre designer-ul Frederique Trou-Roy in Beirut, de asemenea un simbol purtator de noroc.

Citeste si:  Rochii de cununie in functie de silueta ta

Pentru mai multe fotografii, click aici.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.