Colectia Maria Lucia Hohan toamna-iarna 2011-2012

Maria Lucia Hohan ne prezinta in aceasta luna noua sa colectie pentru urmatorul sezon, imediat dupa ce brandul MLH a devenit foarte cunoscut in afara tarii! Noua colectie intareste convingerea noastra in abilitatea Mariei Lucia Hohan de a se „juca” cu texturi si forme, astfel incat sa creeze o imagine de feminitate pura, de emotie incontestabila si acest talent este ceea ce i-a stabilit reputatia de designer exceptional.

Intregul concept al unei colectii semnate de ea poate fi definit prin contrastele intre materiale fluide: matase, satin, jerseu de bumbac, si cele reci: blana, piele naturala, texturi metalice, accesorii inedite si straluciri electrizante.

Citeste si:  De la serviciu la petrecere

fotofoto

Materialele preferate ale MLH sunt muselina fina sau tulle-ul fragil din matase, ele exprimand cel mai bine ideea de feminitate delicata si subtila, contracarata usor prin detalii mai agresive ca pielea, metalul, catarame pentru a revela dualitatea feminina intr-un mod imprevizibil.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Maria Lucia Hohan a absolvit Facultatea de Design Textil in cadrul Institutului Superior de Arte Aplicate Paris si s-a indreptat imediat spre Milano unde a lucrat pentru o scurta perioada ca ilustrator pentru Krizia, sub atenta supravegherea a Mariucciei Mandelli.

Citeste si:  Ludmila Corlateanu toamna/iarna 2010/2011 - Nina

Creez pentru femeile care au incredere in sine, care stiu sa fie provocatoare si inocente in acelasi timp, care adora sa fie jucause si feminine. Mi-as dori ca fiecare femeie sa invete cum sa devina o diva urbana indiferent de situatia sau contextul in care se afla, sa transforme momentele cotidiene obisnuite in ocazii de a bucura pe cei din jurul sau si de a se rasfata. Ma inspira stilul Art Nouveau si Art Deco, influentele budoir si de dantelarie si accesoriile de marochinarie.

fotofoto

In 2003, cand Maria avea numai 23 de ani, ea si-a deschis la Bucuresti propriul atelier de creatie, care in scurt timp s-a dovedit a fi o afacere de succes. In urmatorii ani, creatiile MLH au aparut cu regularitate in revistele nationale de moda cum ar fi ELLE, Cosmopolitan si Glamour si, in scurt timp, ea a devenit unul dintre designerii preferati de catre artistii de elita romani, starurile TV si femeile de succes din Romania.

Citeste si:  Fashion TV Winter Festival 2015, pentru prima data in Romania

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Intreaga colectie va fi disponibila de la sfarsitul lunii septembrie in showroom-ul Maria Lucia Hohan si online peMLH-SHOP.com.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.