Colectia Maria Lucia Hohan toamna-iarna 2011-2012

Maria Lucia Hohan ne prezinta in aceasta luna noua sa colectie pentru urmatorul sezon, imediat dupa ce brandul MLH a devenit foarte cunoscut in afara tarii! Noua colectie intareste convingerea noastra in abilitatea Mariei Lucia Hohan de a se „juca” cu texturi si forme, astfel incat sa creeze o imagine de feminitate pura, de emotie incontestabila si acest talent este ceea ce i-a stabilit reputatia de designer exceptional.

Intregul concept al unei colectii semnate de ea poate fi definit prin contrastele intre materiale fluide: matase, satin, jerseu de bumbac, si cele reci: blana, piele naturala, texturi metalice, accesorii inedite si straluciri electrizante.

Citeste si:  Asorteaza la tinuta pentru Sarbatori incaltaminte cu stil!

fotofoto

Materialele preferate ale MLH sunt muselina fina sau tulle-ul fragil din matase, ele exprimand cel mai bine ideea de feminitate delicata si subtila, contracarata usor prin detalii mai agresive ca pielea, metalul, catarame pentru a revela dualitatea feminina intr-un mod imprevizibil.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Maria Lucia Hohan a absolvit Facultatea de Design Textil in cadrul Institutului Superior de Arte Aplicate Paris si s-a indreptat imediat spre Milano unde a lucrat pentru o scurta perioada ca ilustrator pentru Krizia, sub atenta supravegherea a Mariucciei Mandelli.

Citeste si:  Cum sa-ti faci propriile cizme de iarna

Creez pentru femeile care au incredere in sine, care stiu sa fie provocatoare si inocente in acelasi timp, care adora sa fie jucause si feminine. Mi-as dori ca fiecare femeie sa invete cum sa devina o diva urbana indiferent de situatia sau contextul in care se afla, sa transforme momentele cotidiene obisnuite in ocazii de a bucura pe cei din jurul sau si de a se rasfata. Ma inspira stilul Art Nouveau si Art Deco, influentele budoir si de dantelarie si accesoriile de marochinarie.

fotofoto

In 2003, cand Maria avea numai 23 de ani, ea si-a deschis la Bucuresti propriul atelier de creatie, care in scurt timp s-a dovedit a fi o afacere de succes. In urmatorii ani, creatiile MLH au aparut cu regularitate in revistele nationale de moda cum ar fi ELLE, Cosmopolitan si Glamour si, in scurt timp, ea a devenit unul dintre designerii preferati de catre artistii de elita romani, starurile TV si femeile de succes din Romania.

Citeste si:  Genti neobisnuite

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Intreaga colectie va fi disponibila de la sfarsitul lunii septembrie in showroom-ul Maria Lucia Hohan si online peMLH-SHOP.com.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.