Colectia Rue Des Trucs Resort 2011

Rue Des Trucs este un brand nascut din dorinta de a crea piese basic inspirate de trendurile internationale, de cultura urbana si stilul strazii. Semnatura brandului consta in minimalism, liniile curate, fluiditatea si libertatea siluetelor, surpriza unor detalii si volume naturale care dau senzatia unui look obtinut fara efort.

Pentru fotografii, click aici.

Rue des Trucs este un brand care reprezinta design, maiestrie si moda eliberatoare. Datorita alegerii de a crea vestimentatie confortabila si usor de purtat, Rue des Trucs promoveaza linii curate, materiale fine si croieli in care oricine arata bine, smart si sofisticat. Designerii de la Rue des Trucs cred ca frumusetea se afla in idei simple si ca hainele pot construi o tinuta frumoasa, dar nu pot fi un substitut pentru atitudine si caracter!

Citeste si:  Bentite

foto

Dupa lansarea a patru colectii, in acest an Rue des Trucs a pregatit prima colectie resort inspirata de luxul sejururilor pe Riviera Franceza. Liniile fluide si transparente invita briza mediteraneana si soarele bland sa sublinieze siluetele relaxate de vacanta.

Pentru fotografii, click aici.

Prin colectia de resort, Rue des Trucs isi reafirma stilul minimalist si versatil. Tinutele – avand ca inspiratie vacanta – nu promoveaza o destinatie specifica, ci recomanda ca tiparele sa fie sparte si reinventate. Parteneriatul cu Hunter duce colectia mai departe, pentru ca vacanta, pe langa sejururi insorite si lenese, inseamna calatorie, aventura si explorare.

Citeste si:  Fii speciala la evenimentele din viata ta!

foto

Materiale confortabile si liniile lejere desavarsesc o colectie de rochii fluide si caftane din bumbac, vascoza, voal de matase, chiffon si bumbac cu o alura puternica dar relaxata de vacanta. Culorile in tonuri calde, naturale (alb, grej, unt, somon) sunt accentuate de nuantele puternice de albastru cobalt, fuchsia si corai.

Pentru fotografii, click aici.

Citeste si:  Bijuteriile

Colectia Rue des Trucs Resort a fost prezentata in cadrul evenimentului New Model Contest 2011, organizat de One Models Agency, ocazie ce a prilejuit asocierea hainelor RdT cu renumitul brand de cizme Hunter si cu accesoriile Moda Mania.

foto


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.