Colectia Simona Semen de primavara-vara 2014

The cure for anything is salt water: sweat, tears or the sea. – Isak Dinesen.

Fascinatia pentru libertate si spatiile maritime nesfarsite regasite la impresionistii americani si fotografii britanici ai epocii hippie din anii ’70 contureaza colectia Seashore Diary Spring Summer 2014. Picturile lui Edward Henry Potthast si fotografiile lui David Hamilton sunt punctele de referinta ale colectiei.

foto

Falezele populate de femei spectaculoase de sfarsit de secol XIX si prospetimea absoluta, dublata de libertatea de expresie si ludicul divelor juvenile ale anilor ‘70 creioneaza personajul central al noii colectii Seashore Diary Spring Summer 2014: aristocrat, intens, sofisticat si de o forta expresiva deosebita.

Citeste si:  Must have extensii de par

Colectia Seashore Diary Spring Summer 2014 semnata de Simona Semen imbina tonuri calde de roz, beige, auriu cu albastrul intens, profund marin, in piese complexe cu dantele sofisticate, suprapuneri in 3D, broderii minutioase, pentru a obtine un personaj elevat, dar proaspat, bogat in accente, dar ludic in ansamblul lui.

foto

Detaliile merg si mai departe, traducand structurile vegetale subacvatice prin plase textile suprapuse ce reusesc sa creeze aceeasi emotie plastica. Valurile, in momentul lor de impact cu suprafata marii sau pe nisipul granulat, sunt reinterpretate in noua colectie prin suprapuneri multiple de volume ce contureaza inedit rochiile de o eleganta sobra, dar spectaculara – coloana vertebrala a noii colectii.

Citeste si:  Trend report – rochia asimetrica

Alexandra Abraham se reinventeaza la randul ei, contribuind la dialogul, deja remarcat din colectia trecuta, cu creatiile vestimentare ale Simonei Semen. Harnasamentele din piele depasesc conditia initiala derivata din domeniul militar, hipic sau sado-maso, transferandu-se surprinzator, dar credibil, intr-o zona elevata si neasteptat de romantica.

foto

Regasim harnasamente roz, bej, chiar albe, in tonuri si suprapuneri multiple asemanatoare curcubeelor pietrificate ale Oceanului Indian. Colaborarea Simona Semen / Alexandra Abraham (harnasamente) merge mai departe cu o surprinzatoare noua viziune, pentru ambii designeri, si cu promisiunea unor certe surprize pozitive si dezvoltari intense in viitor.

Citeste si:  Geanta rosie - accesoriul perfect pentru un look cochet de Valentine's Day

Vezi mai multe imagini in galeria noastra foto!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.