Colectia Tom Ford in premiera in Romania

Casa Frumoasa va lansa in aceasta toamna un proiect complex care, dincolo de moda, exprima o adevarata pledoarie de lifestyle. Odata cu inceputul lunii septembrie Casa Frumoasa va deveni o adresa cu insemnatate si in randul doamnelor, creand la doilea etaj al casei un spatiu amplu ce va gazdui colectiile feminine: Tom Ford, Brioni, Loro Piana, Salvatore Ferragamo si Santoni.

Mult-asteptata sosire a colectiei feminine semnate de giganticul texan al modei, Tom Ford, se traduce in piese-cheie precum smochinguri, pantaloni-tigareta, blanuri oversize si sofisticate rochii de cocktail , „haine create pentru femeia care apreciaza cu adevarat sa fie imbracata”, declara designerul.

Citeste si:  Sepala by Mihaela Glavan – accesorii iunie 2009

Pentru fotografii, click aici.

„Ca si in cazul colectiei masculine, TOM FORD Womenswear inglobeaza o garderoba atemporala, etern chic, ce ofera femeii piese impresionante pe care sa le poarte in maniera sa unica de a fi – nu doar pentru un sezon, ci pentru totdeauna”, conchide Ford.

fotofoto

Alaturi de acesta, colectia feminina semnata de Alessandro Dell’Acqua pentru Brioni, colectia casual aristocratica Loro Piana si cea magistral creata de Massimiliano Giornetti pentru Salvatore Ferragamo vor fi putea fi admirate in cadrul unui eveniment special pe care Casa Frumoasa il va gazdui la inceputul lunii octombrie.

Citeste si:  Rochii pentru domnisoare de onoare mari si mici

Pentru fotografii, click aici.

Vorbind despre o experienta complexa a luxului ca modus vivendi, Casa Frumoasa va inaugura concomitent cu liniile feminine, un spectaculos restaurant, sugestiv denumit “La Veranda”. Construit in curtea interioara a casei, acesta vine sa inlocuiasca si sa duca pe o treapta superioara Champagne & Caviar Bar-ul lansat in 2009.

Conceput de chef-ul de origine israelina, Avi Steinitz, meniul are un specific international, cu influente frantuzesti si mediteraneene.

Citeste si:  Omniflor by Iuliana Asoltanei

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.