Colectia “Traditional chic” Andra Clitan

Andra Clitan prezinta pe catwalk-ul Molecule F colectia capsula pentru aceasta vara.

Fiind nascuta si crescuta in judetul Maramures, un loc in care traditia este pastrata si foarte pretuita, Andra Clitan a avut posibilitatea sa fie in contact si sa studieze inca de mica arta traditionala si costumele, avand un mare impact in identitatea sa ca designer. Astfel Andra a introdus cu originalitate si creativitate elemente preluate din arta traditionala in colectiile ei reprezentative.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Citeste si:  Saint Tropez!

Piesele ce alcatuiesc colectia capsula a Andrei Clitan merg pe aceeasi linie bine cunoscuta, si anume influenta traditionala. In acest caz, influenta traditionala se regaseste in cadrul motivelor decorative utilizate, imprimate digital pe matase sau voal de matase naturala.

Designerul a ales sa mearga pe o linie casual, atat in constructia obiectelor vestimentare cat si in cazul gamei cromatice, accente fiind culorile puternice folosite in doze reduse. Piesele sunt usor de purtat si asortat si au o coloristica placuta si vie.

Citeste si:  Bijuterii din fructe uscate

fotofoto

Pentru ca orice tinuta trebuie sa fie frumos accesorizata, Andra a adus 5 propuneri de genti realizate din piele naturala.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Andra Clitan

Absolventa a Facultatatii de Arta si Design Cluj Napoca, Sectia Textile – Design Vestimentar, Andra are deja realizate o serie de prezentari in cadrul unor importante evenimente din tara: Gala Wella – Bucuresti, Texin si Universitaria – Cluj Napoca, Topul Firmelor, lansare personala la Centrul de Afaceri Millenium – Baia Mare, dar si participari la manifestari in domeniu realizate peste hotare in Italia si Franta, precum si o bursa la Ecole Superieure des Arts Decoratifs – Strasbourg.

Citeste si:  Poarta curele cu mandrie

Debutul la a avut loc la Romanian Fashion Week cu o colectie adusa intr-o nota de teatralitate din Anglia sfarsitului de secol XVI, dar pentru o femeie moderna, cu atitudine de diva, o femeie care cauta sa epateze. Momentul de actualitate este marcat si prin utilizarea denimului.


Un comentariu
  1. f.f.frumoasa colectia dvs.daca va intereseaza va pot oferi borangic brodat cu elemente etno,superbe costume populare,dantela brodata manual,precum si un manual frantuzwsc cu motive decorative,tesaturi,metode lucru din toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.