Colectia Vika Gorenco „Esente de paradis”

In colectia Esente de paradis toamna-iarna 2011-2012 a Vikăi Gorenco, siluetele sunt longitudinale, purificate de artificii volumetrice ample, accentul punandu-se pe structura si pe evolutia acesteia pe parcursul siluetei.

Colectia Esenta de paradis se refera la suflet, e un examen asupra sufletului, asupra a ceea ce suntem noi, de fapt. Ideea mi-a venit citind viata Iuliei Hasdeu, iar hainele sunt facute pe anumite structuri, impletite, crosetate, innodate si toate formeaza un anumit traseu compozitional ascendent, spre cer, a declarat Vika.

Citeste si:  Tricotajele - ghid de buna purtare

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Traseele ascendente sau descendente, compuse din structuri impletite, innodate, crosetate semnifica, in fapt, trepte de dezvoltare spirituala.

Cred ca e important sa te simti bine cu ce porti. Atitudinea conteaza mult, trebuie sa tii spatele drept si sa zambesti. Cred ca astea dau un plus foarte mare oricarei tinute. Chiar daca gresesti la un moment dat, lucrurile astea te salveaza. De foarte multe ori, conteaza mai mult atitudinea decat hainele pe care le porti, a completat ea.

Citeste si:  "Ce cadou ii iau iubitei de Craciun?" sau "Cu ce sa ma imbrac de Revelion?"

fotofoto

Incaltaminte: Il PASSO
Accesorii: Oana Calin
Foto: Mircea Netea

Despre Vika Gorenco

Vika Gorenco vine din Ungheni, Republica Moldova si este absolventa Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, Facultatea de Arte Decorative si Design, sectia Fashion Design. A debutat pe scena modei romanesti in cadrul Romanian Fashion Week Iasi, fiind parte componenta a grupului Una Moda Group. A participat la festivalul de moda Cluj Fashion Week 2010, cu colectia „Alchimia firelor”, apoi la Soirées de la Mode VIII si Soirées de la Mode IX, Cluj. Expune in cadrul Romanian New Fashion, o expozitie de moda romaneasca organizata in premiera de Institutul Cultural Roman din Londra.

Citeste si:  Kate Beckinsale - sclipitoare pe doua continente

Pentru mai multe fotografii, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.