Colectii toamna-iarna Sepala & RSM

Miercuri, 16 septembrie 2009, a avut loc evenimentul de lansare a colectiilor de toamna-iarna Sepala & RSM. Evenimentul s-a tinut in magazinul designerului Mihaela Glavan, din strada Intr. Tudor Stefan nr.24 (zona Dorobanti).

Pe langa cele doua colectii, Sepala si RSM, ce se gasesc si sunt puse la vanzare doar in magazin, ni s-a prezentat in mod inedit si colectia Mihaela Glavan. Sursa de inspiratie este Bucurestiul interbelic, Micul Paris precum era numit, o perioada plina de romantism si eleganta. In ciuda faptului ca sursa initiala de inspiratie a fost arhitectura, produsul finit nu mai este atat de arhitectural.

Citeste si:  Elena Perseil primavara/vara 2011 "Laguna"

Intalnim multa dantelarie, multe franjuri, ciucuri, insertii de material textil, precum si simbolul perioadei interbelice, evantaiul. Colectia Mihaela Glavan este ceva mai elaborata decat cele doua colectii de brand Sepala si RSM, in care culorile sunt mai temperate si se elimina din detalii.

De aceasta data, designerul Mihaela Glavan ne invita sa descoperim vechile povesti ale orasului, cu frumosul de odinioara, realizand o prima colectie dusa intr-o zona mult mai feminina.

Citeste si:  Modele de unghii cu tinte

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.