Colectiile designerilor romani la Saptamana Modei de la Berlin 2013

Show-ul designerilor Andra Clitan, Stephan Pelger si Adelina Ivan, a inchis prima seara a Berlin Fashion Week, 15 ianuarie 2013.

Pentru a cincea oara consecutiv, designerii romani si-au prezentat colectiile in cadrul Berlin Fashion Week, saptamana modei cu care se deschide calendarul oficial al prezentarilor de moda internationale.

In cortul Mercedes Benz Berlin Fashion Week instalat langa Poarta Brandenburg, simbolul absolut al Berlinulu, si in fata unei sali pline in exclusivitate de profesionisti ai modei, peste 800 de invitati, presa de specialitate si buyeri, cei trei designeri au demonstrat, inca o data, ca adevarata moda romaneasca poate defila pe cele mai importante si exclusiviste podiumuri de moda ale lumii.

Citeste si:  Corina Vladescu toamna-iarna 2010-2011

Licentiata in design vestimentar la Universitatea de Arte si Design din Cluj-Napoca, absolventa a Scolii Superioare de Arte Decorative de la Strasbourg si a Colegiului Central de Arta si Design St. Martin din Londra, Andra Clitan a mers la Berlin cu colectia Sola Scriptura, un amestec de elemente ce apartin costumului traditional romanesc si designului modern.

Citeste si:  Lady Diana - printesa inimilor

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Aflata pentru a doua oara la Berlin Fashion Week, Adelina Ivan propune Trust Yourself, o abordare minimalista a modei, intr-o paleta cromatica destul de restransa.

fotofoto

Designerul care a inchis prezentarea de grup „Romanian Designers”, Stephan Pelger, s-a inspirat pentru colectia lui din garderoba Ameliei Earhart, gandind tinute in care practicul se combina firesc cu elegantul.

Citeste si:  Cum sa porti alb iarna

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Vineri, 18 ianuarie, este randul Irinei Schrotter sa isi prezinte propunerile pentru toamna-iarna 2013. Ea continua colaborarea, care a fost atat de apreciata, cu designerul clujean Lucian Broscatean aducand acum pe podiumul berlinez colectia pentru noul sezon, „Immersed Self”, inspirata din personajele Elisabeth Vogler si Alma din filmul „Persona” al lui Ingmar Bergman.

Pentru mai multe fotografii, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.