Corina Vladescu a lansat linia “Noir”

Corina Vladescu a lansat Noir – o linie light a brandului Corina Vladescu, urmand ca lansarea oficiala sa aiba loc in aceasta luna, in Bucuresti. Noir a fost urcat pe podium in aprilie, la Athens Fashion Week, insa prima sa aparitie in public a avut loc in ianuarie 2011 la Who’s Next din cadrul targului de la Paris.

„Noir este un proiect la care tin enorm, este o alternativa fashion cu preturi acceptabile la magazinele arhicunoscute de highstreet, cu un design original apartinandu-mi in totalitate. Fiecare colectie va fi gandita exact ca o colectie de catwalk Corina Vladescu, originala in design, linie si cromatica. Sunt foarte mandra ca am reusit sa pastram calitatea materialelor si a accesoriilor intacta,” marturiseste designerul.

Citeste si:  Cei mai tari designeri americani ai momentului

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Stofele naturale, nasturii din corn, pielea, matasea si bumbacul sunt coordonatele noii colectii. Versatilitatea acestor piese este un aspect foarte important, deoarece designerul si-a dorit piese care se pot combina la nesfarsit, obtinand o multitudine de lookuri diferite care nu se demodeaza. Sunt piese indispensabile crearii unei garderobe de sezon originala si rafinata la preturi prietenoase.

Despre Corina Vladescu

Corina absolva magna cum laudae sectia design de moda a Academiei Romane de Arte Frumoase si are un master in acelasi domeniu. Colectia ei de diploma e „sold out’” chiar dupa defilare, ceea ce duce inevitabil la aparitia in 2008 a brandului Corina Vladescu si incepand de atunci, acest brand s-a facut simtit in moda romaneasca.

Citeste si:  Stefanel – Colectia de Primavara-Vara 2015: Stil marinaresc, dungi verticale si roz tropical

Corina Vladescu a absolvit Facultatea de Design Vestimentar ca sef de promotie. Atelierul Corinei a fost inca de la inceput pe harta bucuresteana a stilului si, in curand, colectiile sale au dobandit recunoasterea meritata.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Corina a avut ocazia de a-i oferi faimoasei artiste Roisin Murphy o rochie creata special pentru aceasta. Cu ocazia concertulului pe care Madonna l-a sustinut in Romania anul trecut, Corina Vladescu a fost aleasa in staff-ul personal al artistei, ocupandu-se de vestimentatia acesteia.

Citeste si:  Clasic chic

Daca esti adepta stilului glam rock, daca te caracterizeaza un look mai obraznic, de bad girl, daca esti puternica si constienta de propriile calitati, inseamna ca te regasesti si in stilul propus de Corina Vladescu. „Creez pentru cine are ochi sa vada si sa aprecieze. Nu vand haine inerte si lipsite de substanta, ci doresc formarea unui intreg concept de lifestyle, avand ca tinta un personaj deschis sa adopte intreaga filosofie a brandului,” spune designerul.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.