Cum ne alegem verighetele?

Haideti sa fim franc: moda are si ea o limita. Must-have-ul indicat de desineri nu mai inseamna nimic, cand vine vorba despre verighete . Caci in ce fel ne-ar putea convinge cineva ca inelul pe care o sa-l purtam zi de zi, toata viata, in cazurile fericite, trebuie sa fie din aur, daca noi preferam argintul, sau invers? In cazul verighetelor, exista o singura regula: alege materialul si forma preferate de tine, caci ce se poarta anul asta, nu va mai fi la moda anul viitor, insa tu ramai cu inelul pe deget, si bine ar fi sa-ti si faca placere.

Citeste si:  Alegerea fustei de costum (video)

Intrebarea este insa daca materialul ales de noi se potriveste si cu forma? Asta in cazul in care alegem sa ne facem verighetele pe comanda si sa inscriptionam eventual un mesaj scurt, un motto al vietii in doi. In cazul acesta, exista cateva reguli de care ar trebui sa se tina seama, si anume:

1. Titanul, unul dintre materialele preferate de cupluri, nu se preteaza la forme complicate si bogate. Si asta pentru ca se prelucreaza extrem de greu, si exista riscul sa fie ratat modelul. De altfel, nuanta titanului cere parca forme simple si elegante.

Citeste si:  Tendintele toamnei 2013

2. Daca visul tau este sa porti o verigheta din platina, atunci ar trebui sa stii ca platina este foarte grea si, in consecinta, anii care vor trece peste voi, oscilatiile in greutate, sau pur si simplu confortul de zi cu zi, cer ca verigheta din platina sa fie cat mai simpla si mai subtire. Altfel, daca ti se vor umfla degetele, de exemplu, de la stres, oboseala sau retentie de apa, verigheta ta va fi aproape imposibil de purtat.

3. Aurul este un material pe cat de fascinant, pe atat de pretentios. Daca nu vrei ca inelul purtat zi de zi, in orice imprejurare, sa semene a kitch, atunci evita aglomerarea de detalii. O verigheta din aur este seducatoare, atata timp cat are forme rotunde sau chiar unghiulare, insa neincarcate. Un mic detaliu este suficient pentru a da verighetei tale unicitate.

Citeste si:  Piese de baza: black essentials

4. Cel mai generos material ramane argintul, si asta pentru ca accepta orice forma si orice model, fara sa-l transforme intr-unul inconfortabil sau tipator.

Asa ca, indiferent de materialul din care alegeti sa va comandati verighetele, fiti sigure ca este cel pe care o sa-l agreati toata viata.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.