Cum purtam cizmele UGG

Nu ne plac, dar trebuie sa recunoastem evidenta : sunt comode, sunt calduroase, iti mentin talpile uscate si calde – atunci cand sunt originale, iar zilele geroase le-au scos de prin dulapuri. Si nu e ca si cum erau de putin timp aici. Inca din 2000 ne-au bantuit strazile si dressingurile. Asistam la o revenire in forta. Si am zis ca n-ar strica sa facem un fel ghid de buna purtare. Ok, le purtam, dar hai s-o facem cu daune minime pentru imaginea noastra.

Cum facem sa nu parem – s-o spunem pe-a dreapta – piti? In primul rand, luam unele mai putin mari, nu atat de voluminoase, care sa nu ne faca picioarele sa para elefantine. Exista modele mai omenesti.

1. Nu le purtam cu leggins de imitatie de piele

Pentru ca nu vrem sa fim vulgare, pentru ca nu vrem sa aratam a asistente tv. Nici cu colanti animal print.

Citeste si:  Tipsuri de la Sarah Jessica Parker

foto


2. Optam pentru culori clasice

Stam departe de culori stridente, de paiete sau alte detalii care tipa dupa atentie. Cel mai sigur este sa luam clasicele australiene, culori ale pamantului, nu rosu de la Dragon.


3.Uggs si rochie? In niciun caz

Poate lui Paris Hilton ii era permis la inceputul anilor 2000. De atunci, ne-am mai sofisticat si intelegem ca nu toate gesturile sunt fronda. Unele raman in domeniul gratuitatii. Iar combinatia rochie de vara cu uggs si colanti e… pur si simplu kitschoasa. Nu poate fi intrecuta decat de dresurile de culoarea pielii.

Citeste si:  Rochia de Revelion

foto

4. Uggs cu jeansi slim

Au cam aceeasi vechime. Combinatia uggs cu jeansi slim si un pulover oversize ramane calea sigura. Less is more, din nou. Iti va conferi un aspect tineresc, ca si cum tocmai ai coborat de pe skiuri si te incalzesti putin.

5. Fara fake-uri

Decat o pereche de fake-uri mai bine lipsa. Aminteste-ti ca-ti iei cizmele astea pentru calitatile lor, in primul rand, si nu pentru ca ar fi piese fashion. Iar calitatea pe care ti-o doresti n-o poti obtine decat de la cele adevarate.

6. Fara creole XXL sau alte accesorii exotice sau extravagante

Asa cum am spus deja, less is more. Bijuteriile permise sunt cerceii micuti, inelele fine, discrete. Nu merg cu bijuterii statement sau exotice. Un look mai sobru este recomandabil.

Citeste si:  Rosul pluteste in aer in aceasta primavara

foto

7. Fara articole din blana
Avand in vedere ca ugg-urile sunt deja imblanite, evitam lookul “blana de sus pana jos”. Asadar, fara palton din blana, fie ea si ecologica, fara guler de blana. Sa ne mentinem in limite decente.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.