Cum sa purtam cu stil bijuteriile handmade?

Daca si pentru voi, vitrinele cu bijuterii handmade reprezinta o atractie careia nu va puteti opune, atunci join the club. Nu stiu daca diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor, insa bijuteriile hand made reprezinta cu adevarat cele mai accesibile si mai inspirante prietene. Si asta, in primul rand, datorita diversiunii lor, pentru ca indiferent al carui stil esti adepta, ti se va potrivi, cu siguranta, o gama de bijuterii hand made . Haideti sa stabilim insa si cateva reguli, pentru ca bijuteriile hand made sa ne confere stilul cu care dorim sa iesim in evidenta.

Citeste si:  Cel mai bine imbracate vedete la Globurile de Aur 2014

Pentru ca tot este iarna si in garderoba noastra se afla, cu siguranta, si puloverul lung tricotat, atunci este lesne de optat pentru o bratara supradimensionala si o pereche de cercei, in ton. Este bine pastram un contrast, in sensul ca daca puloverul are culori inchise si sterse, atunci bijuteriile ar fi bine sa fie viu colorate. Daca, din contra, puloverul este in culori stridente, vom merge pe mana bijuteriilor in nuante opace si eventual vom opta pentru non culorile alb si negru.

Citeste si:  6 strategii de stil pentru a combate caldura

O alta regula de care trebuie tinut seama, este aceea de a nu ne aglomera. Nu vom purta cercei, bratara si pandantiv, toate supradimensionate, colorate si cu forme cat mai indraznete, ci vom alege o combinatie: un inel si o pereche de cercei sau un pandantiv funny si o bratara. Aglomerarea de bijuterii nu este insiparata si da senzatia de incarcatura si de lipsa de gust.

Citeste si:  ECCO O2, primii pantofi cu “climate control” care inspira si expira

Nu in ultimul rand este bine de stiut ca, odata ce ati optat pentru bijuterii hand made , este bine sa nu le combinati in nicio imprejurare cu cele din aur si argint. O pereche de cercei din aur si un colier cu pandantiv hand made din alte materiale vor face o impresie proasta.
Fiti asadar inspirate si bucurati-va de bijuteriile hand made cu stil! Este un sezon bogat in alternative inspirate, nu trebuie decat sa faceti alegerile bune.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.