Cum se imbraca locuitoarele Berlinului si New-York-ului

Galeria de moda si-a propus sa va aduca pentru inceput fotografii inedite din mai multe colturi ale lumii. Fotografii care prezinta stilul pur al unui oras si mai ales modul in care pot fi incorporate noile tendinte se sezon in stilul fiecarei culturi diferite.

Cele mai multe trenduri nu apar in studioul designerului, ci chiar pe strada. Indrazneala si originalitatea tinerilor este o adevarata inspiratie pentru creatori, deoarece ei gasesc mereu noi modalitati de a face un outfit inedit din piese pe care alte persoane mai conservatoare nici nu le-ar atinge intr-un magazin.

Citeste si:  Cel mai in voga trend pentru aceasta iarna: blana de iepure

New York este in sine o colectie de simboluri si personaje, iar imaginile celebreaza avangardismul si individualismul observat pe strazile acestui oras minunat. Locul este la fel de exotic pe cat sunt oamenii care traiesc acolo. Vei putea observa imediat diferenta fata de alte orase datorita culorilor intense, originalitatii si decoratiunilor contemporane folosite, indiferent daca sunt trendy sau vor deveni in curand. Estetica americana la ea acasa!

Citeste si:  NAFNAF – reduceri la colectia de vara

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Oamenii sunt intotdeauna bina imbracati, cu stil si originalitate. New York este un oras orientat catre imagine, aparente si centrat pe moda si stil, fiecare persoana incearca sa fie speciala prin detalii de culoare si accesorii, si chiar reuseste!

Stilul exprima personalitatea si nu viceversa, si acest lucru este vizibil mai ales in ipostazele street style, extrem de veridice. Stilul oamenilor din Berlin portretizeaza perfect spiritul cosmopolit, multicultural si urban al orasului.

Citeste si:  Cu ce ne mai imbracam?

fotofoto

Moda capturata in ipostaze cotidiene ale oamenilor din Berlin este inedita prin faptul ca fiecare pare a fi propriul sau designer si nimeni nu se supune trendurilor de moment. Acest nonconformism este ceea ce da un anumit sarm Berlinului.

Pentru mai multe fotografii, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.