Cumpara istet si ieftin cu www.tarafashion.ro la Happy Hours!

Avem in aceste 3 zile, intre 12-05-2009 si 14-05-2009 o noua surpriza foarte placuta pentru clientele noastre; Happy Hours intre orele 8-12 dimineata si la fiecare comanda facuta primiti cadou un voucher de 30 ron. Ce spuneti? Acest voucher o sa-l primiti pe mail dupa livrarea comenzii respective si primirea ei.

Promotia saptamanii si produsul zile va zambesc de pe home page si avem in aceasta saptamana produse, rochii cu Pret Colectie. Introduceti acest cuvant sus pe home page in partea dreapta si o sa va apara rochiile cu pret colectie, un pret de invidiat…Click acum si cumparati istet si ieftin la www.tarafashion.ro

Citeste si:  Colectia speciala de Craciun de la ECCO, Holiday Collection

De asemenea in aceasta saptamana intre 13-05-2009 si 17-05-2009 ne gasiti la Mamaia, la Targul de Confectii Textile, la Hotel Perla unde va asteptam cu drag la standul nostru sa probati, asortati hainele noastre cu preturi fara concurenta.

Nu uitati nici de concursurile noastre de pe blogul www.tarafashionblog.ro unde puteti castiga vouchere cadou si pe forumul nostru unde va asteapta teme interesante. Oriunde, oricand Tara te imbraca on-line ieftin si istet.

Citeste si:  Cum sa te imbraci pentru barbati

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.