Design Lanvin pentru colectia H&M

Hennes & Mauritz, cel de-al doilea retailer de imbracaminte ca importanta din Europa dupa Inditex, a anuntat intrarea pe piata din Romania din aceasta toamna, achizitionand deja un spatiu de 2000 mp in AFI Controceni Park.

Colectia H&M pentru sezonul de toamna/iarna 2010/2011 spune ca dungile se poarta si in sezonul urmator insa nu atat pe tricouri cat pe rochii si cardigane. Se remarca si rochiile si bluzele cu printuri digitale sau de inspiratie animala, imprimeurile de leopard si cele de piele de sarpe fiind la mare cautare. Combinatia dintre jeansii prespalati si camasile in carouri este una de efect, iar in materie de tricouri se remarca cele cu imprimeuri inspirate de arta clasica si contemporana.

Citeste si:  Red Passion for Fashion

haine h&m

Dupa mai multe speculatii, colaborarea dintre Lanvin si H&M este confirmata prin anuntarea datei de lansare a colectiei de femei si a celei de barbati pe 20 noiembrie a.c. in SUA si pe 23 noiembrie in celelalte tari. Colectia H&M pentru femei poarta amprenta designerului Alber Elbaz, iar cea pentru barbati a fost creata de Lucas Ossendrijver, amandoua vor fi prezentate publicului pe 2 noiembrie pe website-ul oficial H&M printr-un film.

Citeste si:  Haine second hand

Click aici pentru a vedea intreaga colectie H&M

„Am mai spus si in trecut ca nu voi crea niciodata o colectie mass market, dar ceea ce m-a pus pe ganduri a fost ideea orientarii H&M catre lux si nu cea a orientarii Lanvin catre masa. Mi s-a parut un concept destept si am acceptat.” spune Alber Elbaz referitor la colaborarea cu H&M.

Citeste si:  Noi workshop-uri la RFTB

Click aici pentru a vedea intreaga colectie H&M

Noua colectie H&M va porni de la atentia deosebita asupra croiului specific casei de moda Lanvin, dar si asupra formelor si detaliilor atat pentru femei cat si pentru barbati. Consultantul H&M pe partea de creatie, Margareta van den Bosch, considera ca „Lanvin le va imprima creatiilor H&M traditia luxoasa, franceza care este totodata moderna si joviala.”


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.