Diana Bobar toamna-iarna 2011-2012

Colectia pret-a-porter pentru toamna-iarna 2011-2012 semnata de Diana Bobar este o reprezentare perfecta a stilului sau personal si a preferintelor sale. Aici Diana a folosit o paleta de culori retinuta, rece: gri bej, albastru, maro, verde, oliv si scoate in evidenta unele de galben.

In stilul caracteristic Diana Bobar, „vestimentatie feminina, flirty si in acelasi timp lejera”, noua colectie de toamna- iarna 2011/2012 include aceeasi slabiciune a creatoarei pentru drapaje si pliuri rafinate.

Pentru mai fotografii, click aici.

Citeste si:  Must have - imprimeul "ombre"

Daca exista un cuvant pentru a descrie aceasta colectie, acesta este „lemn/padure”. Am pornit de la culoarea verde si de la sentimentul pe care il obtii atunci cand mergi pe jos singur in padure, fiind aproape de natura, observand toate florile mici care cresc in mod natural in jurul copacilor. M-am gandit la o iarna rece, asa ca suprapunerea diverselor piese de imbracaminte – ca idee de tinute – a venit natural pentru mine. Este o colectie in care se suprapun veste, bluze, cardigane peste rochii din bumbac si lana, ne spune Diana Bobar.

Citeste si:  GOmentorship cu Mihaela Glavan

fotofoto

Pentru mai fotografii, click aici.

Silueta preferata a Dianei ramane in prim plan, dupa cum puteti vedea in galeria foto, acea silueta eleganta, cu talia bine marcata, croieli deconstruite, detalii crosetate si tricotate. Noile designuri includ pantaloni cu stil masculin, un amanunt esential pentru o tinuta in sezonul rece, rochii fluide menite sa fie purtate cu sosete tricotate, asa cum sunt infatisate in look book-ul Diana Bobar.

Citeste si:  Stilul business, accente masculine si cochetarie feminina

Trasatura de baza a acestei noi colectii pret-a-porter semnate de Diana Bobar sunt contrastele intre rigid si fluid (material, croiala, culoare), complex si lejer, cromatica rece – gri, bej, camel, nuante neutre, si cea „electrica” – nuante de galben mustar, rosu si albastru aprins.

fotofoto

Fotografii – Andi Popescu,
Model – Adina Ciobanu
Bijuterii – Josephine
Make up – Anca Mihalache

Pentru mai fotografii, click aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.