Eisblumen – noua colectie Stephan Pelger

In ultima seara a Mercedes Benz Berlin Fashion Week, Stephan Pelger si-a prezentat colectia Eisblumen dedicata sezonului toamna-iarna 2011-2012. Stephan Pelger a fost singurul designerul roman inclus cu o prezentare individuala in calendarul evenimentului.
Stephan Pelgerse alatura altor designeri romani care au prezentat colectiile toamna-iarna 2011/2012 in cadrul Mercedes Benz Berlin Fashion Week: Irina Schrotter, Lucian Broscatean, Andreea Musat, Alina Botea, Mihaela Glavan si Papucei.

Inspiratia colectiei Eisblumen a pornit de cristalele de gheata, dar si de la materialele luxoase: casmir, organza, blana de vulpe argintie si matase. Look-ul florilor proaspete acoperite cu gheata propus de Stephan Pelger in noua lui colectie va trezi in fiecare femeie dorinta unor nopti de iarna cat mai spectaculoase.

Citeste si:  FIRST FASHION NIGHT

Pentru fotografii, click aici.

Modelele florale de iarna sau materialele drapate in falduri amintesc de troienele de zapada proaspata. Pelger spune o poveste de iarna pentru urmatorul sezon 2011/2012 plina de croieli riguroase si voaluri negre semitransparente, in contrast superb cu alte elemente jucause, delicate.

Pelger a urmarit atent tema auto-impusa si a folosit numai cele mai bune materiale: casmir, blana de vulpe argintie, organza si combinatii de lycra si matase, creand astfel o colectie exceptionala, speciala pentru o regina a ghetii urbana!

Citeste si:  Profil de model - Elena Băguci

Pentru fotografii, click aici.

„O rochie nu este cu adevarat frumoasa decat daca femeia care o poarta se simte cu adevarat frumoasa in ea. Nu tinutele mele vor face femeia frumoasa. Ele vor face femeia sa se simta frumoasa, iar frumusetea se va rasfrange asupra creatiei mele. Nu vreau sa estompez femeia, ci s-o pun intr-o lumina cat mai calda.”

Stephan Pelger este de origine germana, ambii sai parinti fiind nemti. S-a nascut la Brasov in anul 1979 si a studiat timp de 3 ani grafica, design si pictura la Modeschule der Stadt Wien si si-a facut debutul in moda romaneasca cu o colectie prezentata in timpul Festivalului de Moda de la Iasi. Tanarul designer a lucrat pentru Missoni, Schella Kann si DI Vercallo Cashmere, Sisley si Benneton inainte de a-si crea propria casa de moda.

Citeste si:  Maria Felix - La Dona

Stephan Pelger a adus-o pe catwalk pe Simone Anes, DJ rezident la NY, care a mixat live si a folosit pe catwalk patru modele de talie international: Franziska Knuppe, Mandy, Sarah Nuru si Barbara Meier. Conceptul stilizarii a fost gandit de Ovidiu Buta, iar pantofii negri cu platforma ce au completat piesele din Eisblumen poarta semnatura Mihaelei Glavan.

Pentru fotografii, click aici.


Un comentariu
  1. Eisblumen – noua colectie Stephan Pelger este mortala mai ales daca da-ti click acolo unde scrie pentru a vedea mai multe fotografii…nota 10 pentru aceasta colectie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.