Escada la Grand Avenue

Joi, 3 mai, la ora 19.00 in The Grand Avenue, are loc inaugurarea magazinul Escada, cel mai nou chirias al unicei galerii de lux din Romania. Noul magazin cu o suprafata de 81 mp si o investitie de peste 200.000 de euro a creatoarei de moda Romanita Iovan se alatura ultimelor branduri de lux intrate recent in galerie: Alfred Dunhill, Valentino si Ermanno Scervino.

Concept nou – suprafete mai mici

Magazinul Escada, deschis in regim de franciza, aduce in The Grand Avenue cele mai noi colectii, fie ca este vorba de haine casual, de business, de seara sau de cocktail.

Escada este un grup inernational de fashion, deja prezent in aproximativ 60 de tari. Pietele principale de vanzare sunt America, Europa si Asia. Escada este un brand international de lux pentru haine (Escada Couture si Escada Sport), accesorii (genti, pantofi si accesorii din piele), parfumuri, ochelari si haine pentru copii.

Citeste si:  Colectia Nissa toamna/iarna 2010/2011

In 2009, Megha Mittal, nora magnatului indian al otelului, stabilit la Londra, a cumparat intreaga afacere Escada, drepturile asupra brandurilor, centrele de productie si reteaua de distributie, pe care le-a relansat sub un nou concept: magazinele nu mai creeaza acea impresie de opulenta intangibila, suprafetele sunt mai mici si mult mai familiare pentru a-i atrage nu numai pe iubitorii acestui brand, dar si pe toti iubitorii de moda. Unitatea Escada din Munchen, Germania, creata dupa noul concept, si-a dublat vanzarile, in conditiile unei suprafete pe jumatate fata de vechiul magazin.

Citeste si:  Feel Like a Woman, Wear a Dress!

The Grand Avenue este o galerie rafinata pentru cumparaturi, care reuneste cele mai faimoase branduri de top in magazine de lux concentrate pe 5.000 de metri patrati: Louis Vuitton, Bang & Olufsen, Alfred Dunhill, Rolex, Davidoff, Ermanno Scervino, Mihai Albu, Saint Maurice, Vilebrequin, Sartoria, Gald Orologerie Elvetiana, Avanti Furs, Bambino & Bambina, Samsonite, Kultho, Ellinas, Man Underwear, Chateau, Elysee, Stefanel, Avant Premiere, Yokko, Exclusive Brands, Casa Frumoasa, Conadi Imobiliare, Gett’s Hair Studio, Farmacia Academia, Alpha Bank, Bank of Cyprus si restaurantul libanez El Mir.

THE GRAND, cel mai mare complex multifunctional de lux din Romania, cu o suprafata de 85.000 mp distribuita pe 13 niveluri, detine:
• The Grand Offices – birouri cu facilitati de ultima generatie;
• The Grand Avenue – zona unica de shopping, care pune la dispozitie magazine de mare rafinament, facilitati bancare, restaurante, cafenele, bijuterii, divertisment, etc.
• JW Marriott Bucharest Grand Hotel – hotel de 5 stele cu 402 camere, 3 restaurante speciale, cafenea, doua sali de evenimente, facilitati extinse pentru conferinte, toate la un standard international de inalta clasa;
• World Class – clubul de sanatate cu saloane de infrumusetare;
• The Grand Parking cu 525 locuri securizate in subteran si in afara cladirii.

Citeste si:  10 piese must-have in iunie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.