Evenimentele fashion ale saptamanii

In fiecare seara de luni, in intervalul 18:00 – 23:00, Cafepedia Romana va organiza evenimentul intitulat Fashion Cocktail. Luni 29 noiembrie, incepand cu ora 18:00, Cafepedia ii va avea ca invitati pe: A Minuit Marie, Coca Zaboloteanu, Gabriela Dumitran si ModaMania Design.

Fashion Cocktail este un eveniment special creat pentru rasfatul doamnelor si domnisoarelor si nu numai, unde diversi designeri romani isi vor prezenta colectiile.

Luni, 29 noiembrie 2010, incepand cu ora 20:30 la Radisson BLU Hotel – Sala Atlas – Mihaela Drafta va prezenta noua colectie Eve in Love.

Citeste si:  Noua linie La Chatterie, Gold Label

„Am ales acest concept gandindu-ma la femeia in toată complexitatea sa, dincolo de bariere si conventi. Ea – Eva, este flacara primordială, care-si dezvolta scanteia in functie de personalitatea si nazuintele ei. Vorbim de femeia puternica sau de femeia fragila, cea care schimba destine, care stie sa cadă si care poate sa se ridice, cu tenacitate si forta, stergandu-si lacrima de pe obraz. Avem tipologii diferite, profesii diferite, si un numitor comun EVA in LOVE. S-a muncit mult, timpul a fost foarte scurt, si multe dintre piesele colectiei nu ar fi prins contur fara ajutorul bunului meu prieten Amir Dobos, care de ceva vreme colaboreaza la succesul brandului Mihaela Drafta”, a declarat designerul.

Citeste si:  Sartoria cum laude la British Gallery

Concept store-ul online TuxedoConfessions.com se muta pentru 2 zile din spatiul virtual in unul real. Va functiona offline, la Embrio, sub forma unui POP-UP STORE. No zoomzet, no click, no link…

Vor fi expuse haine, accesorii si bijuterii de autor + carti de moda / fotografie / design + instalatia „Personal light” a designerului Alina Ene care aduce rochii cu imprimeuri 3D Light.

Citeste si:  Mihaela Glavan si Alina Botea lanseaza o noua editie TouchedBy

In cele doua zile, TuxedoConfessions.com face reduceri de pret de pana la 50%. Se mizeaza pe un mix echitabil de 8:8 designeri.

Designerii straini reprezentati in Romania exclusiv de TuxedoConfessions.com sunt: Camilla Wellton, Linda Vasel, Tahir Sultan, Parkwolf Juwelen, Mitemite, I-BAG, Poketo si Starstyling.
Din Romania, vor fi creatii semnate de: Izabella Petrut, Raluca Buzura, George Neagu, Fe[Male], Sergiu Chihaia, LANA, Renata Rakossy si Ramona Rusu. Accesul este liber.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.