Exclusive Preview Adelina Ivan Primavara-vara 2013

Conceptul colectiei Adelina Ivan primavara-vara 2013 are la baza geometria formei si deviatiile ce pornesc de la forme geometrice: dungi, puncte, romburi, triunghiuri. Inspirata din opera de arta a lui Victor Brauner, colectia dezvaluie povesti impresionante prin intermediul modelelor marcate de sageti, tinte, cercuri, etc, ce prind viata in inconstient.

Culorile colectiei sunt neutre: alb albastru, negru, gri si bleu deschis, iar materialele alese de Adelina Ivan sunt naturale si vaporoase: bumbac si sifon de matase. Formele simple si functionale sunt subliniate de detalii intercalate sau de volume surprinzatoare. Modelele de pe textile sunt rezultatul graficii si picturilor manuale, realizate de Adelina, ceea ce face ca fiecare piesa a acestei colectii sa fie unica si exclusiva.

Citeste si:  Rochii vara 2009

Pentru foto, click aici.

Desenele si taieturile strategic plasate, drapajele si croiurile asimetrice creeaza efecte geometrice sau forme geometrice supradimensionate ce contrasteaza cu desenele unghiulare, gri de pe tesaturi. Accentul cade pe tema alb-negru si pe detaliile ascunse, pe tehnicile de mana artizanale, dar si pe formele futuriste si tesaturi.

Citeste si:  Rue des Trucs - "Padurea Cerbului"

fotofoto

Pentru mai multe foto, click aici.

Adelina Ivan abordeaza colectii conceptuale si armonice, pastrandu-si devotamentul de a mentine lucrurile simple si naturale, totul pentru a dezvalui lumea intima, interioara. Colectiile Adelinei Ivan sunt realizate in editie limitata, produse in Bucuresti, in intregime in-house, de mana.

Adelina Ivan va prezenta colectia de primavara-vara 2012, sambata 7 iulie, in show-ul de moda Romanian Designers din cadrul Mercedes Benz Berlin Fashion Week. De-a lungul timpului, colectiile Adelina Ivan au fost prezente la targurile de moda Premium – Berlin Fashion Week, Who’s Next Paris, The Train New York si WEAR Europe Tokyo. Recent, Adelina Ivan a primt titlul „Designerul Anului 2011” in urma voturilor vizitatorilor FashionandBeauty.ro

Citeste si:  De ce ne place Milla Jovovich

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.