Fabrica de handmade – editia 2

Duminica 7 iunie, incepand cu ora 12, in clubul fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50) se redeschid portile FABRICII de HANDMADE Breslo, pentru editia cu numarul 2. 80 de artisti locali vor expune peste 2.000 de produse handmade unicat, in cadrul celui mai important eveniment al comunitatii artizanilor handmade din Romania.

Vizitatorii pot admira si cumpara produse unicat lucrate manual, dar cel mai important aspect, care defineste acest eveniment, este ca pot lua parte la procesul efectiv de creatie. “Coltul artistului” este un loc special amenajat, unde 8 artisti vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor.

Citeste si:  Da, D-na Vreeland!

Cei mai curosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse produse. Ingeniozitatea lor va fi pusa la incercare in “Centrul ECO”, o zona special amenajata unde vor fi depozitate materiale reciclabile, care vor fi folosite la fabricarea celor mai diverse produse. Centrul va fi coordonat de un specialist Breslo, iar eco-vizitatorii vor putea admira si fabrica eco-handmade.

Citeste si:  Tendinte pentru mirese la Wedding and Fashion Show

Cei mai creativi, dornici de exprimare prin culoare, isi pot masura simtul artistic prin participarea la “Maratonul de pictura”. Acesta va avea loc toata ziua, pe cele 3 mega panouri de pictura instalate in exterior. In “Fashion zone”, pot admira o intreaga varietate de articole vestimentare handmade unicate, create special de artistii prezenti la eveniment.

Citeste si:  MARIA BATA FINALISTA IN CADRUL MARTINI ROYALE CASTING!

Vizitatoarele vor primi un tratament special in centrul de infrumusetare amenajat pentru ele. Toata ziua va fi multa muzica, vor fi proiectii video cu tutoriale Breslo, prajituri si multe concursuri. Va exista o taxa la intrare, modica, de 10 LEI, dar bineinteles include o bautura de la bar iar vizitatorii norocosi vor primi cate un cadou la intrare.

Mai multe informatii exista pe www.fabricadehandmade.breslo.ro FABRICA de HANDMADE Breslo – editia 2.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.