Fashion TV Winter Festival 2015, pentru prima data in Romania

Festivalul de moda Fashion TV Winter Festival 2015 va fi organizat in premiera in Romania. Cei mai in voga designeri ai momentului, premiati in cadrul Bucharest Fashion Week, vor aduce publicului brasovean un spectacol al elegantei si creativitatii. Evenimentul va avea loc in zilele de 30 si 31 ianuarie la Conacul Heldsdorf din Halchiu, judetul Brasov si va reuni o parte dintre designerii vestimentari extrem de apreciati in tara noastra.

Adus tocmai din Austria, Fashion TV Winter Festival este un eveniment cu traditie, aflat la cea de a VIII-a editie. Acesta va aduce impatimitilor de moda din Brasov si nu numai doua zile prezentari ale colectiilor create de designerii romani care s-au facut remarcati prin abordarile lor nonconformiste si pline de stil. Premiati in repetate randuri pentru creatiile lor, George Hojbota, Cristiana Maria Purdescu si multi altii vor muta capitala modei din Romania in judetul Brasov. Printre participanti se vor afla si Andreea Dogaru, desemnata „Designerul anului” 2014 in cadrul Bucharest Fashion Week dar si Laura Olteanu, care a primit titlul de „Cel mai bun designer de rochii de mireasa”. Asadar, Fashion TV Winter Festival 2015 se anunta a fi un eveniment deosebit, plin de culoare si opulenta.

Citeste si:  Asorteaza la tinuta pentru Sarbatori incaltaminte cu stil!

Editia din acest an a Fashion TV Winter Festival va prezenta in premiera si colectiile unor designeri internationali. Prezente vor fi si branduri renumite precum Mineli, care vor oferi publicului un show unic. Cele doua zile de spectacol se vor incheia cu o petrecere Fashion TV, de la care nu vor lipsi castigatoarele concursurilor Miss Romania 2014, Top Model Romania 2014, Miss Miluna si alte modele de succes.

Fashion TV Winter Festival
se afla la cea de a VIII-a editie, primele sapte avand loc tocmai in localitatea austriaca Kitzbuhel supranumita si „Perla Alpilor Austrieci”.

Citeste si:  Must-have-urile anului 2009

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.