Fashion in the city

Baneasa Shopping City celebreaza intre 11 septembrie si 15 octombrie Fashion in the City. In aceasta perioada, in interiorul mall-ului se vor desfasura o serie de activitati dedicate modei si stilului: sedințe foto intr-un studio amenajat la etajul centrului comercial, posibilitatea de a face fitness si de a asculta sfaturile unor antrenori profesionisti, sedinte de make-up si sfaturi de moda sau de frumusete date de profesionistii din domeniu.

Vizitatorii Baneasa Shopping City vor avea posibilitatea sa testeze si să se rasfete cu produse exclusiviste. Campania Fashion in the City va aduce celor care trec pragul centrului comercial ocazia de a vedea noile colectii de toamna – iarna 2008 intr-o modalitate inedita.

Citeste si:  Se poarta dungi

In fiecare saptamana, de joi pana duminica, ei vor putea admira noile piese vestimentare dincolo de usile magazinelor, pe catwalkuri special amenajate pe coridoarele mallului. „Evenimentele din cadrul Baneasa Shopping City vor aduce in fata cumparatorilor o serie de surprize menite sa-i apropie pe acestia de lumea modei. Cu siguranta ii vom surprinde intr-un mod placut iar asteptarile lor vor fi pe viitor la un nivel tot mai inalt”, precizeaza Loredana Croicia, Communication & Promotions Manager, Baneasa Developments.

Citeste si:  Se poarta veselia

„Baneasa Shopping City ofera romanilor o lume a cumparaturilor asa cum o gasesc doar in capitalele europene. Este firesc, asadar, ca acest centru comercial sa fie un trend-setter prin tot ceea ce il reprezinta, incepand de la designul exterior pana la evenimentele organizate.”

Pentru a nu neglija importanţa accesoriilor sau a cosmeticelor, elemente esentiale pentru desavarsirea unei tinute, vizitatorii Baneasa Shopping City vor putea participa in aceasta luna la targul parfumurilor si al cosmeticelor in cadrul caruia vor putea cumpara obiecte deosebite sau vor putea afla lucruri inedite despre arome sau culori. Baneasa Shopping City, Orasul Modei va oferi, pe langa aceste evenimente, alte mici surprize pentru iubitoarele de shopping din Romania.

Citeste si:  Andreea Tincu & Sense la Kiev Fashion Week

Partenerii media: TABU, J’adore, Music Channel si Styler.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.